10.6.2021
Tiedotteet

HePon 40-v juhlapaidan julkistus! Tilaa nyt!

1981 perustettu HePo täyttää tänä vuonna 40 vuotta! Yksi osa sen juhlistamista on sarjakuvapiirtäjä ja graafikko Kaisa Lekalla teetetty juhlapaita ja kangaskassi. Näitä tuotteita on saatavilla vain rajatun ajan, joten tilaa nyt! 

Design on siis todella teetetty Lekalla tätä juhlapaitaa varten ja sen toivotaan ilahduttavan mahdollisimman monia painettuna laadukaisiin tuotteisiin – mutta siitä saattaa myös tulla keräilyharvinaisuus! Designissa Lekan töistä tutut eläinhahmot pyöräilevät iloisessa tunnelmassa pääkaupunkiseudulla.

Ehkä tunnistat joet, lempisaaresi ja -järvesi! Mutta löydätkö piilotetun HEPO 40 viestin? Tunnistatko itsesi joukosta?

Paidat ja kassit painetaan tilausten perusteella katukulttuurista inspiroituvassa tekstiilipaino Print Helsingissä Töölössä. Paidat tilataan suoraan Print Helsingin verkkokaupasta, josta ne toimitetaan postitse suoraan tilaajille. Toimitusaika tilausajan päättymisestä max. 2 viikkoa.

Tämä prosessi on nyt HePon testauksessa ensimmäistä kertaa ja sen tarkoituksena on vähentää HePossa tehtävää paitojen varastointi-, myynti-, pakkaus- ja postitustyötä.

Paidaksi on valittu Stanley & Stella -merkkiset laadukkaat 100% kammatusta GOTS-sertifioidusta luomupuuvillasta vastuullisesti Bangladeshissa valmistetut t-paidat. Voit tilata juhla t-paitaa unisex ja lady fit malleissa valkoisena, mustana ja kirkkaan keltaisena. Paidan hinta on 34,90 €. Jokaisen t-paidan hinnasta 8 € lahjoitetaan HePon vaikuttamistyöhön.

Luomupuuvillaista kangaskassia on saatavana luonnonvalkoisena ja mustana hintaan 14,90 €. 


Tilaa HePon juhlapaita ja/tai kangaskassi tästä 11.6.-20.6. mennessä.