Katutaidesuunnistus 2020 arvonnan säännöt

 1. Pyöräilevän katutaidesuunnistuksen sosiaalisen median Instagram kampanjaan osallistumalla voi voittaa 100 euron arvoisen lahjakortin pyöräilytarvikkeiden ostoon. Etsi katutaidesuunnistuksen tähtirasteista vähintään kolme. Kuvaa itsesi ja pyöräsi tai pelkästään pyöräsi katutaidetähtirastin edustalla ja jaa kuvat erillisinä postauksina aihetunnisteen #katutaidesuunnistus kanssa Instagram.com -palveluun. Kuvia ei tarvitse jakaa samana päivänä.
 2. Arvonnan järjestäjä
  Arvonnan järjestää Helsingin Polkupyöräilijät Ry.

  Instagram tai Facebook ei sponsoroi, suosittele tai hallinnoi arvontaa millään tavalla, eikä se liity mitenkään Instagramiin eikä Facebookiin.
 3. Arvonnan alkamis- ja päättymisaika
  Arvontaan voi osallistua keskiviikosta 10.6.2020 klo 8:01 alkaen ja perjantaihin 31.7.2020 klo 23.59 saakka.
 4. Arvontaan osallistumisperusteet
  Vähintään kolme erillistä postausta, kolmesta eri tähtirastista aihetunnisteella #katutaidesuunnistus aikavälillä 10.6.-31.7.2020 jakaneet Instagram-käyttäjätilit osallistuvat arvontaan.

  Tähtirasteja on yhteensä viisi ja tunnistat ne tähden muotoisista kuvista hepo.fi/katutaidesuunnistus sivulla sekä tapahtuman Google Maps-kartalta. Tähtirastit ovat numeroiltaan 2., 8., 14., 17. ja 18.

  Arvonta suoritetaan kaikkien osallistujien kesken arvotaan arvalla eli voitto perustuu sattumaan.

  Voittajien tulee asua Suomessa.
 5. Arvonnan palkinnot
  Arvonnan pääpalkintona on 100 euron lahjakortti pyöräilytarvikeliikkeeseen. Lisäksi osallistuneiden kesken arvotaan pienempiä yllätyspalkintoja.
 6. Milloin arvonta tapahtuu?
  Arvonta suoritetaan maanantaina 3.8.2020 klo 12:00.
 7. Kuinka voittajille ilmoitetaan voitosta ja palkinnon luovuttamisesta?
  Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Voittajiin ollaan yhteydessä heidän Instagram-käyttäjätunnuksensa kautta Instagram Direct -viestillä ja palkinto luovutetaan elokuun aikana.
 8. Katutaidesuunnistuksen idea
  Katutaidesuunnistukseen osallistuminen on täysin ilmaista, eikä rastien etsiminen velvoita ketään jakamaan mitään sosiaalisessa mediassa.

  Tapahtuman tavoite on vaikuttaa nuorten (ja nuortenmielisten) pitkäntähtäimen liikkumispäätöksiin luoden positiivisia mielikuvia pyörällä liikkumisesta omassa lähiympäristössä.
 9. Halutessasi voit:
  – jakaa muitakin kuvia katusuunnistusrastiradan varrelta aihetunnisteella #katutaidesuunnistus, mutta vain kolme tähtirastin kuvaa jakaneet käyttäjätilit osallistuvat arvontaan (tähtirastit ovat numeroiltaan 2., 8., 14., 17. ja 18.).
  – tykätä, seurata ja tagata @helsinginpyorailijat (Helsingin Polkupyöräilijät ry:n) Intagram postauksiisi.
  – haastaa kaverit ja perheenjäsenet mukaan.