Kuntolenkki Viikin Prismalta

HePon kuntolenkkien tavoitteena on pyöräilemällä kehittää ja ylläpitää osallistujien kuntoa, sekä totuttaa osallistujia sujuvaan ja turvalliseen ryhmäajoon. Lenkit ovat maksuttomia ja avoimia kaikille halukkaille yhdistyksen jäsenyydestä riippumatta. Lenkit ajetaan osallistujien omalla vastuulla.

Maanantain kuntolenkille lähdetään klo 18 Viikin Prismalta (Huom! Lähtöpaikka Maaherranpuiston puolella). Toinen lähtöpaikka on Sotungintien risteys n. klo 18:40.

Reitti: Vakioreitti 47 km, ryhmäajo-opastus aloittelijoille. Lenkkiä on mahdollista jatkaa Boxintien ym. kautta, jolloin matkaa kertyy n. 60 km.

Keskivauhti: Keskinopeus n. 25-27 km/h. 47 km:n peruslenkkiin sisältyy Immersbyssä (Sipoossa) n. 3 km mäkiosuus, jonka voi ajaa omaan tahtiin. Aloitteljoille erityisesti suunnattu lenkki ajetaan tarvittaessa kahdella ryhmällä ja kyseessä ns. takuulenkki, eli kaikki pidetään mukana. Huom! Kauden edetessä ja osallistujien kunnon kehittyessä lenkin keskinopeus nousee kesä-heinäkuussa, jos keskinopeutta 25-27 km/h ajavaa vetäjää ei ole käytettävissä.

Ajoaika: 2,5 h

Ennen kuin tulet lenkille, tutustu kotisivuilla oleviin ohjeisiin:
https://hepo.fi/toiminta/kuntolenkit/

Tulevat tapahtumat