Pyöräilyviikko | Koko perheen pyöräretki Helsingissä

Sunnuntaina 5. toukokuuta järjestetään koko perheen ohjattu ja maksuton pyöräretki Helsingissä. Pyöräretki lähtee liikkeelle Kansalaistorilta, Helsingistä, kello 10. Retken kokonaispituus on max. 25 kilometriä, jonka pyöräilemiseen menee noin 3 tuntia. 

Retkellä tutustutaan eläinaiheisiin veistoksiin ja jalkaudutaan tutkimaan Itä-Pasilan upeita muraaleja, joissa näkyy mm. hanhia, leijonia ja lohikäärmeitä! Vauhti on rauhallinen, jotta kaikki pysyvät mukana – reitti siis soveltuu hyvin heille, jotka eivät ole pyöräilleet paljon. Retken aikana pidetään usein pieniä taukoja taideteosten äärellä. Mukaan voi ottaa juotavaa ja pientä purtavaa, jota voi nautiskella veistosten luona. Retkelle voi osallistua myös kaupunkipyörällä.

Linkki Facebook-tapahtumaan: https://fb.me/e/1BUWGNt4J

Valtakunnallista Pyöräilyviikkoa vietetään 3.5.-12.5.2024. Pääkaupunkiseudulla järjestetään useita inspiroivia tapahtumia.

Pyöräilyviikkoa pääkaupunkiseudulla koordinoi Helsingin seudun pyöräilijät ry (Hepo). Viikon tapahtumat järjestetään yhteistyössä Helsingin, Vantaan ja Espoon kaupunkien, HSL:n, – sekä muiden pyöräalan toimijoiden kanssa.

#pyöräilyviikko2024 #pyöräily #pyöräliikenne #pyöräilyviikko #liikennerauha