Sähköpyörätapahtuma

Sähköpyörätapahtuma Kansalaistorilla 19.6. inspiroi ja antaa tietoa

Tule tutustumaan suosittuihin sähköpyörämalleihin Kansalaistorilla lauantaina 19.6. klo 12-15.

Tapahtumassa halukkaat pääsevät koeajamaan pyöriä koronaturvallisesti ja kysymään niiden ominaisuuksista pyörämerkkien edustajilta. Paikalla ovat edustajat Fillarifiilarilta sekä Sähköpyöräkeskukselta.

Fillarifiilarilta esittelyssä ovat Ternin sähköpyörämallit GSD S00 sekä HSD S8i pitkäperäpyörät. Sähköpyöräkeskukselta esittelyssä ovat Terässiipi Fatbike, 2021 Prophete Entdecker eSport 55 cm (diamant) 28″ retkipyörä, 2021 Prophete Geniesser e10.8 28″ citypyörä ja 2021 Prophete Entdecker e10.7 52 cm (diamant) 28″ retkipyörä.

Tapahtumassa voi osallistua Helsingin Polkupyöräilijöiden jäsenhankintakampanjaan, jossa 12.9. mennessä jäseneksi liittyvien kesken arvotaan Helkaman sähköavusteinen polkupyörä (arvo jopa 3049 €). Tapahtumasta saat myös liikennetietoutta ja voit ilmoittautua loppukesästä Helsingissä järjestettäviin ilmaisiin katuajokoulutuksiin.

Sähköpyörätapahtuman järjestää Helsingin Polkupyöräilijät ry (HePo). Tapahtuma järjestetään yhteistyössä Helsingin, Vantaan ja Espoon kaupunkien, HSL:n sekä muiden pyöräalan toimijoiden kanssa. Tapahtumassa ovat mukana myös HePon vapaaehtoiset.

Ohjelmakokonaisuus on toteutettu sellaiseksi, että siihen voi osallistua turvallisesti.  Koeajettavat pyörät desinfioidaan käyttäjien välillä ja turvaväleistä huolehditaan. Tapahtuma tulee kaikissa olosuhteissa noudattamaan viranomaisten määräyksiä ja suosituksia koronatilanteen huomioon ottaen.

Tapahtuma Facebookissa: https://fb.me/e/101WiCb9J