Starttaa Pyöräilyviikkoon omatoimisesti

Starttaa iloiseen Pyöräilyviikkoon omatoimisesti!

Koristele pyöräsi Pyöräilyviikon juhlakuntoon kierrätysmateriaaleilla tee-se-itse pyöränkoristelupajan inspiroivilla video-ohjeilla. Tutustu pk-seudun pyöräilyn sujuvuutta edistäviin ratkaisuihin omatoimisesti pyöräillen infrasuunnistukseen osallistumalla. 

INFRASUUNNISTUS KÄYNNISSÄ 5.-13.9.2020
Tutustu pääkaupunkiseudun kuntien, HSL:n ja Helsingin Polkupyöräilijät (HePo) ry:n valitsemiin pyöräilyn sujuvuutta parhaiten edistäviin ratkaisuihin. Seikkaile lähiympäristössä omatoimisesti pyöräillen infrasuunnistukseen osallistumalla.

Infrasuunnistuksen kartta ja kohteiden taustatarinat julkaistaan HePo:n Facebook-tapahtuman sivulla ja tapahtumasivulla.

TUTUSTU PYÖRRÄTYS-pyöränkoristelupajan video-ohjeisiin
Koristele pyöräsi karnevaalikuntoon designer-ohjeilla ja kotoa löytyvillä kierrätysmateriaaleilla. Tee-se-itse video-ohjeet julkaistaan Pyörrätys-pyöränkoristelupajan Facebook-tapahtumassa. Uniikin koristellun pyöräsi voit käydä kuvauttamassa pop-up valokuvaamossa Helsingin Kansalaistorilla su 6.9., Tikkurilassa Vantaalla ke 9.9. tai Leppävaarassa Espoossa to 10.9.

ARVIOITA PYÖRÄSI HUOLLON TARVE Espoon Leppävaarassa
Leppävaarassa voit käydä ilmaiseksi arvioittamassa pyöräsi huollon tarpeen lauantaina 5.9. klo 12-16 ja Yeply liikkuva pyörähuolto on paikalla tarjoten pyörien kausihuoltoa ma-pe eli 7.-11.9. klo 8.00 – 15.30. Sijainti: Leppävaaran alikulkutunneli (Aseman alikulkukäytävä, 02650 Espoo). Huolletun fillarin voi noutaa Yeplyn Huoltoparkista aukioloajan jälkeen

Yeply – liikkuvan pyörähuollon pilotti on osa Fiksu Assa hanketta, joka edistää kestävän arjen palvelujen kehittymistä asemanseuduilla. Hanke tuo pyöräilijöille testiin uusia ja yhteiskäyttöisiä pyöräilyn palveluja. Löydä ne assalta! Hanke saa rahoitusta Euroopan aluekehitysrahastolta, rahoittajana toimii Uudenmaan liitto. Lisätietoja: https://www.asemanseutu.fi/fiksuassa/

Tapahtumat ovat osa Pääkaupunkiseudun Pyöräilyviikkoa 2020
https://hepo.fi/pyorailyviikko/

Kurkkaa myös koko viikon Facebook tapahtuma https://www.facebook.com/events/3422642621100501/

Helsingin Polkupyöräilijät ry yhteistyössä Helsingin, Vantaan ja Espoon kaupunkien ja HSL:n kanssa järjestää Pyöräilyviikon tapahtumia paikan päällä ja virtuaalisesti 5.-13.9.2020.

Pyöräilyviikon ohjelmakokonaisuus on toteutettu sellaiseksi, että siihen voi osallistua turvallisesti. Pyöräilyviikko tulee kaikissa olosuhteissa noudattamaan viranomaisen määräyksiä ja suosituksia koronatilanteen huomioon ottaen. 

Aika: Sunnuntaina 5. syyskuuta 2020 alkaen

Paikka: Virtuaalitapahtuma + omatoimista seikkailua Helsingissä, Vantaalla ja Espoossa

Tapahtuma Facebookissa.

Löydä ympärivuotisen pyöräilyn ilo!
www.hepo.fi/pyorailyviikko