3.6.2019
Tiedotteet

Tule mukaan tekemään HePo:n liikennepoliittista ohjelmaa

HePo:ssa edistetään pyöräilyä ja pyöräilyn olosuhteita monin tavoin. Pyöräilypoliittinen ohjelma on suunnitelma siihen, minkälaisin keinoin päästään tavoitteista ja visioista kohti käytännön toteutusta.

HePo:ssa parannetaan edistetään pyöräilyä ja pyöräilyn olosuhteita monin tavoin. Pyöräilypoliittinen ohjelma on suunnitelma siihen, minkälaisin keinoin päästään tavoitteista ja visioista kohti käytännön toteutusta.

Ohjelman viimeisin versio, joka on auki kommentoitavaksi löytyy täältä.

Vaikuttamisryhmän tapaaminen 27.8. klo 18-20

Tervetuloa vaikuttamisryhmän tapaamiseen Polkimolle ti 27.8. klo 18-20.

Aiheena HePon liikennepoliittisen ohjelman kuulumiset ja päivitys.

Lisäksi jäsenten toivoma palautteen, mielipidekirjoituksen tai muun pyöräliikennettä koskevan kommentin, vastineen tms. kirjoittaminen. Miten kirjoitan niin, että saan pyörällä liikkuvan näkökulman esille?

os. Iso Roobertinkatu 3-5 Sisäpihan/porttikongin kautta sisään, summeri ”Kuvasto, Suomen Taiteilijaseura, Pyöräliitto, Pyöräilykuntien verkosto” 2. krs. Lisätietoja anna.noro@hepo.fi

Tilaisuus Facebookissa: https://www.facebook.com/events/359526911637243/