Liity jäseneksi

Voit liittyä HePon jäseneksi täyttämällä tämän lomakkeen (avautuu uuteen ikkunaan). Kun hakemuksesi on käsitelty, lähetämme Sinulle lisätietoa sekä jäsenmaksun maksutiedot sähköpostitse. Vuosittainen jäsenmaksu riippuu jäsenmaksuluokasta ja mahdollisesta lahjoituksesta seuraavasti:

• Henkilöjäsenmaksu: 30 euroa
  • Alennettu henkilöjäsenmaksu: 20 euroa – Jos koet, että taloutesi joutuu tiukille jäsenmaksun maksamisen vuoksi, voit oman harkintasi mukaan maksaa alennettua jäsenmaksua.
  • Henkilöjäsenmaksu + lahjoitus 20 euroa: 50 euroa

Jos liityt jäseneksi marras-joulukuussa, sinun ei tarvitse maksaa kuluvan vuoden jäsenmaksua, vaan saat seuraavan vuoden jäsenmaksulaskun tammikuussa.

Jäsenyytesi hyväksytään ja saat jäsenalennuksiin oikeuttavan sähköisen jäsenkortin sen jälkeen kun olet maksanut jäsenmaksun.

Liity HePon jäseneksi täyttämällä tämä lomake (avautuu uuteen ikkunaan).

Tietosuojaseloste