Liity jäseneksi

Voit liittyä HePon jäseneksi täyttämällä tämän lomakkeen (avautuu uuteen ikkunaan). Kun hakemuksesi on käsitelty, lähetämme Sinulle lisätietoa sekä jäsenmaksun maksutiedot sähköpostitse. Vuosittainen jäsenmaksu riippuu jäsenmaksuluokasta ja mahdollisesta lahjoituksesta seuraavasti:

• Henkilöjäsenmaksu: 30 euroa
  • Alennettu henkilöjäsenmaksu: 20 euroa – Jos koet, että taloutesi joutuu tiukille jäsenmaksun maksamisen vuoksi, voit oman harkintasi mukaan maksaa alennettua jäsenmaksua.
  • Henkilöjäsenmaksu + lahjoitus 20 euroa: 50 euroa

Jäsenyytesi hyväksytään ja saat jäsenalennuksiin oikeuttavan sähköisen jäsenkortin sen jälkeen kun olet maksanut jäsenmaksun.

Liity nyt ja voit voittaa sähköavusteisen polkupyörän

Liittymällä jäseneksi 10.5.-12.9.2021 välisenä aikana olet mukana Helkaman sähköavusteisen polkupyörän arvonnassa (arvo jopa 3049 euroa). Arvonnan säännöt.

Liity HePon jäseneksi täyttämällä tämä lomake (avautuu uuteen ikkunaan).

Tietosuojaseloste