Liity jäseneksi

Liittymällä Pyöräliiton tai sen jäsenjärjestöjen jäseneksi aikaisintaan 4.5.2024 klo 00.00 ja viimeistään 29.9.2024 klo 23.59 olet mukana Helkaman sähköavusteisen polkupyörän arvonnassa (arvo jopa 2349€). Liity Hepon jäseneksi täyttämällä tämä lomake (avautuu uuteen ikkunaan).

Kaipaatko pääkaupunkiseudulle turvallisempaa ja laadukkaampaa pyöräilyinfraa sekä parempaa pyöräilykulttuuria?

👉 Jos pidät kansalaisjärjestömme työtä turvallisen ja mukavan pyöräilykulttuurin edistämiseksi tärkeänä, liity Helsingin seudun pyöräilijät ry:n (tuttavallisemmin Hepon) jäseneksi! Olemme kaikkien pääkaupunkiseudulla pyörällä liikkuvien yhteisö ja edunvalvoja. 

👉 Voit tulla mukaan toimintaan aktiivi- tai rivijäseneksi. Ehkä haluat osallistua matalan kynnyksen pyöräretkille, ottaa osaa vaikuttamistyöhön tai vain pysyä ajan tasalla pyöräilyyn liittyvistä uutisista ja tapahtumista? Hepon toimintaan ovat tervetulleita kaikentasoiset ja -taustaiset pyörällä liikkujat! 

👉 Hepon jäsenenä pääset hyödyntämään rahanarvoisia jäsenetuja, joilla mm. huollatat niin pyörää kuin pyöräilijääkin mukavilla alennuksilla. 32 euron vuosijäsenmaksu maksaa itsensä nopeasti takaisin.

Voit liittyä Hepon jäseneksi täyttämällä tämän lomakkeen (avautuu uuteen ikkunaan). Kun hakemuksesi on käsitelty, lähetämme Sinulle lisätietoa sekä jäsenmaksun maksutiedot sähköpostitse. Vuosittainen jäsenmaksu riippuu jäsenmaksuluokasta ja mahdollisesta lahjoituksesta seuraavasti:

  • Henkilöjäsenmaksu: 32 euroa
  • Alennettu henkilöjäsenmaksu: 21 euroa – Jos koet, että taloutesi joutuu tiukille jäsenmaksun maksamisen vuoksi, voit oman harkintasi mukaan maksaa alennettua jäsenmaksua.
  • Henkilöjäsenmaksu + lahjoitus 20 euroa: 52 euroa

Jäsenyytesi hyväksytään ja saat jäsenalennuksiin oikeuttavan sähköisen jäsenkortin automaattisesti sähköpostiisi sen jälkeen kun olet maksanut jäsenmaksun ja maksu on kirjautunut jäsenrekisteriin.

Kuluvan vuoden jäsenmaksu maksetaan ensimmäisen kerran heti liittymisen yhteydessä ja sen jälkeen aina kalenterivuosittain tammikuussa. Jos liityt jäseneksi marras-joulukuussa, sinun ei tarvitse maksaa kuluvan vuoden jäsenmaksua, vaan saat seuraavan vuoden jäsenmaksulaskun tammikuussa.

Liity Hepon jäseneksi täyttämällä tämä lomake (avautuu uuteen ikkunaan).

Arvonnan säännöt löytyvät täältä.

Tietosuojaseloste