Liity jäseneksi

Alla olevalla lomakkeella voit liittyä HePon jäseneksi. Kun hakemuksesi on käsitelty, lähetämme Sinulle lisätietoa sekä jäsenmaksun maksutiedot sähköpostitse. Vuosittainen jäsenmaksu riippuu jäsenmaksuluokasta ja mahdollisesta lahjoituksesta seuraavasti:

• Henkilöjäsenmaksu: 28 euroa
  • Alennettu henkilöjäsenmaksu: 18 euroa – Jos koet, että taloutesi joutuu tiukille jäsenmaksun maksamisen vuoksi, voit oman harkintasi mukaan maksaa alennettua jäsenmaksua.
  • Henkilöjäsenmaksu + lahjoitus 20 euroa: 48 euroa

Jos liityt jäseneksi marras-joulukuussa, sinun ei tarvitse maksaa kuluvan vuoden jäsenmaksua, vaan saat seuraavan vuoden jäsenmaksulaskun tammikuussa.

Jäsenyytesi hyväksytään ja saat jäsenalennuksiin oikeuttavan sähköisen jäsenkortin sen jälkeen kun olet maksanut jäsenmaksun.