Jäsenedut

Jäsenetuina HePon jäsen saa:

• pyöräilyyn liittyvää vaikuttamista ja edunvalvontaa
  • sähköisen jäsenkirjeen 1-2 kertaa kuussa täynnä pyöräilijää kiinnostavaa asiaa
  • jäsenalennuksia monilta yhteistyökumppaneilta
  • mahdollisuuden lainata maksutta Burley Flatbed polkupyörän peräkärryä

Alennukset saa näyttämällä voimassa olevaa jäsenkorttia.

Pyöräliikkeet

Bike Company – Uudenkaupungintie 5, Helsinki
10 % alennus normaalihintaisista asusteista, tarvikkeista ja varaosista. (Ei polkupyöristä tai huoltotyöstä.)

Bikester
10 % alennus verkkokaupan tuotteista. Ei koske sähköpyöriä eikä seuraavien valmistajien tuotteita: Assos, Cannondale, Castelli, Cervelo, CONWAY, Cube, Diamant, Endura, FOCUS, Fox, Ghost, Giant, Haibike, Kalkhoff, LIV, RFR, Santa Cruz, s’cool, Sportful, TREK. Etu voimassa 31.12.2019 asti. Edun saa verkkokaupassa koodilla, joka toimitetaan sähköpostitse kaikille HePon jäsenmaksun maksaneille jäsenille. Tarvittaessa ota yhteyttä jäsensihteeriin: jasensihteeri at hepo.fi.

Cycle Center – Helsinginkatu 9 ja Aleksanterinkatu 9 (kauppakeskus Kluuvi 2. krs), Helsinki
20 % alennus kaikista normaalihintaisista tuotteista, myös huollosta.

Hiltusen Pyörähuolto – Laivalahdenkaari 26, Helsinki
10 % alennus tuotteista ja huollosta.

HUG Bike shop – Köydenpunojankatu 4a, Helsinki
10 % alennus kaikista normaalihintaisista tuotteista ja palveluista (ei koske Soma Fabricationsin tuotteita, eikä Brompton pyöriä). Edun lunastaminen verkkokaupassa: lähetä sähköpostitse kuva voimassa olevasta jäsenkortistasi osoitteeseen asiakaspalvelu at hugbikeshop.fi. Saat paluupostissa alennuskoodin verkkokauppaan.

ibike – Pajalahdentie 9, Helsinki
15 % alennus normaalihintaisista tuotteista ja huolloista.

Kivenlahden pyörähuolto – Suomalaistentie 7 B (Suomenoja), Espoo
Felt ja Helkama -polkupyöristä -10 % normaalihinnasta sekä huoltopakettien hinnasta -10 %.

Lauttasaaren Pyörä – Lauttasaarentie 50, Helsinki
Focuspyörät -10 % (Saksan ovh:sta), tarvikkeet -10 %. Alennukset normaalihinnoista.

Mr Bike – Siilitie 4, Helsinki (100 metriä metroasemasta)
10 % alennus tuotteista.

Papa’s Bike – Lauttasaarentie 14, Helsinki
10 % alennus huolloista ja varaosista.

Pelago Bicycles – Kalevankatu 32 , Helsinki
10 % alennus pyöristä ja muista tuotteista Kalevankadun myymälässä.

Suomen Urheiluaitta – Annankatu 22, Helsinki
10 % alennus normaalihintaisista asusteista, varaosista ja tarvikkeista, pyöristä sopimuksen mukaan.

Tavarapyörä-Asiantuntija – Sinimäentie 14, Espoo
10 % alennus kaikista tuotteista: tavarapyora-asiantuntija.fi, taittopyora-asiantuntija.fi, sahkopyora-asiantuntija.fi, apuvalinepyora-asiantuntija.fi.

Velobia – Hämeentie 150, Helsinki (Arabia)
5 % alennus (myös tarjoushinnoista) tarvikkeista, varusteista, varaosista ja pyöristä.

Velomix
150 euron alennus normaalihintaisista polkupyöristä. Lähetä sähköpostitse kuva voimassa olevasta jäsenkortistasi osoitteeseen ronnie.ahman at velomix.fi. Saat paluupostissa alennuskoodin verkkokauppaan.

Muut palvelut

Clarion Hotel Helsinki Airport – Karhumäentie 5, Vantaa (Aviapoliksen aseman vieressä)
Hotellin buffet-aamiainen 10 euroa. Kahvi veloituksetta minkä tahansa ostoksen yhteydessä. Jäsenkorttia esittävän jäsenen yksi seuralainen saa myös edun

Helsingin Hierontakeskus – Runeberginkatu 4, Helsinki
5 euron alennus kaikista normaalihintaisista hieronnoista.

Helsingin Urheiluhieronta – Eerikinkatu 9 A, Mikonkatu 8 (Aikatalo), Hämeentie 33 (Kurvi), Fredrikinkatu 49 (sisäpiha), Energiakatu 3 (Salmisaaren liikuntakeskus), Levytie 6 D (Herttoniemi) ja Hietaniemenkatu 14 B
5 euron alennus normaalihintaisista palveluista.

Hyvinvointikeskus FeelWell – Torivoudintie 1 (Oulunkylä), Helsinki
10 % alennus kaikista kehonhuoltopalveluista. Ryhmätilan vuokraus 10 euroa/tunti, mahdollisuus voimaharjoitteluun ja kinomap-treeneihin (sisätreineri Tack bushido ja videotykki, asiakkaan oma pyörä).

Suomen Urheiluhierontakeskus – Tapiontori 1 (Tapiola), Lintuvaarantie 2 (Leppävaara), Suomalaistentie 7 (Suomenoja) ja Kivenlahdentie 7 (Kivenlahti), Espoo; Fredrikinkatu 47 (Kamppi), Väinölänkatu 2 (Käpylä), Helsinki; Pitäjäntuvanpolku 2, Kirkkonummi
10 % alennus normaalihintaisista palveluista: urheiluhieronta, fysioterapia, osteopatia, alaraaja-analyysi, kuntosaliohjaus, lymfaterapia ja golf-klinikka.

RO-NO Rent – Ångbåtsbron (Östra Hamnen), Havsgatan 29 (Västra Hamnen), AX-22100 Mariehamn
20 prosentin alennus kaikista pyörien ja niiden varusteiden vuokrista, kun vuokraus kestää yli 2 päivää. Alennus on henkilökohtainen ja sen saa esittämällä jäsenkortin vuokrauksen yhteydessä.