Jäsenedut

Jäsenetuina HePon jäsen saa:

• pyöräilyyn liittyvää vaikuttamista ja edunvalvontaa
  • sähköisen jäsenkirjeen noin kerran kuussa täynnä pyöräilijää kiinnostavaa asiaa
  • jäsenalennuksia monilta yhteistyökumppaneilta
  • mahdollisuuden lainata maksutta Burley Flatbed polkupyörän peräkärryä

Alennukset saa näyttämällä voimassa olevaa sähköistä jäsenkorttia, jonka voi ladata itselleen jäsenrekisteristä jäsenmaksun maksamisen jälkeen. Tarvittaessa ota yhteyttä jäsensihteeriin: jasensihteeri(a)hepo.fi.

Pyöräliikkeet

Bicyclean Helsinki – Luotsikatu 14, Helsinki
-15 % alennus pyörätarvikkeista (esim. kypärät, lukot, laukut)

Bike Company – Uudenkaupungintie 5, Helsinki
10 % alennus normaalihintaisista asusteista, tarvikkeista ja varaosista. (Ei polkupyöristä tai huoltotyöstä.)

Bikester
10 % alennus kaikista tuotteista (ei koske seuraavia merkkejä: Cube, Endura, Trek, ORBEA, Kona, Garmin, Cannondale, Bianchi, BMC, Lapierre, Giant, Diamant, LIV, Cervelo, Focus, Kalkhoff, Ghost, Haibike, Winora, Koga, VSF Fahrradmanufaktur). Etu voimassa 31.12.2021 asti. Edun voi lunastaa koodilla, joka lähetetään jäsenille sähköpostilla. Jos et ole saanut koodia, ota yhteyttä jäsensihteeriin: jasensihteeri at hepo.fi.

Cycle Center – Helsinginkatu 9 ja Aleksanterinkatu 9 (kauppakeskus Kluuvi 2. krs), Helsinki
20 % alennus kaikista normaalihintaisista tuotteista, myös huollosta.

Hiltusen Pyörähuolto – Petter Wetterintie 9, Helsinki
10 % alennus tuotteista ja huollosta.

ibike – Pajalahdentie 9, Helsinki
10 % alennus normaalihintaisista tuotteista (ei polkupyöristä) ja huolloista.

Lauttasaaren Pyörä – Lauttasaarentie 50, Helsinki
Focuspyörät -10 % (Saksan ovh:sta), tarvikkeet -10 %. Alennukset normaalihinnoista.

Lucky Bird Bikes – Hitsaajankatu 6, Helsinki
10% alennus huollosta (huoltotyöstä) ja 5% alennus pyöristä

Mr Bike – Viikinportti 2, Helsinki
10 % alennus tuotteista (ei koske Frog 40 ja Frog 44 pyörämalleja).

Papa’s Bike – Lauttasaarentie 14, Helsinki
10 % alennus huolloista ja varaosista (jäsenkortti esitettävä vietäessä pyörä huoltoon).

Pelago Bicycles – Kalevankatu 32 , Helsinki
10 % alennus Pelago-pyöristä ja muista Pelagon tuotteista Kalevankadun myymälässä.

Suomen Urheiluaitta – Annankatu 22, Helsinki
10 % alennus normaalihintaisista asusteista, varaosista ja tarvikkeista, pyöristä sopimuksen mukaan.

Vapaus.io – Mall of Tripla pyöräkeskus, Helsinki
10 % alennus huolloista ja kaikista tuotteista.
Pasilassa sisäänkäynti kauppakeskuksesta ja Pasilansillalta. Toimipisteessä myös kaikille ilmainen pyöräparkkihalli ja pyörän pesupaikka.

Muut palvelut

Helsingin Hierontakeskus – Runeberginkatu 4, Helsinki
5 euron alennus kaikista normaalihintaisista hieronnoista.

Helsingin Urheiluhieronta – Eerikinkatu 28, Mikonkatu 8 (Aikatalo), Hämeentie 33 (Kurvi), Fredrikinkatu 49 (sisäpiha), Energiakatu 3 (Salmisaaren liikuntakeskus), Levytie 6 D (Herttoniemi) ja Hietaniemenkatu 14 B
5 euron alennus normaalihintaisista palveluista.

Hyvinvointikeskus FeelWell – Kylänvanhimmantie 29 A (Oulunkylä), Helsinki
Hepolaisille -20 % tutustumisalennus hieronnasta ja jatkossa -10 %.