Jäsenedut

Jäsenetuina HePon jäsen saa:

• pyöräilyyn liittyvää vaikuttamista ja edunvalvontaa
  • sähköisen jäsenkirjeen noin kerran kuussa täynnä pyöräilijää kiinnostavaa asiaa
  • jäsenalennuksia monilta yhteistyökumppaneilta
  • mahdollisuuden lainata maksutta Burley Flatbed polkupyörän peräkärryä

Alennukset saa näyttämällä voimassa olevaa sähköistä jäsenkorttia, jonka voi ladata itselleen jäsenrekisteristä jäsenmaksun maksamisen jälkeen. Tarvittaessa ota yhteyttä jäsensihteeriin: jasensihteeri(a)hepo.fi.

Pyöräliikkeet

Bicyclean Helsinki – Luotsikatu 14, Helsinki
-15 % alennus pyörätarvikkeista (esim. kypärät, lukot, laukut)

Bike Company – Uudenkaupungintie 5, Helsinki
10 % alennus normaalihintaisista asusteista, tarvikkeista ja varaosista. (Ei polkupyöristä tai huoltotyöstä.)

Bikester
10 % alennus kaikista tuotteista (ei koske seuraavia merkkejä: Cube, Endura, Cube RFR, Trek, ORBEA, Mondraker, Kona, Garmin). Etu voimassa 30.4.2021 asti. Edun voi lunastaa koodilla, joka lähetetään jäsenille sähköpostilla. Jos et ole saanut koodia, ota yhteyttä jäsensihteeriin: jasensihteeri at hepo.fi.

Cycle Center – Helsinginkatu 9 ja Aleksanterinkatu 9 (kauppakeskus Kluuvi 2. krs), Helsinki
20 % alennus kaikista normaalihintaisista tuotteista, myös huollosta.

Hiltusen Pyörähuolto – Petter Wetterintie 9, Helsinki
10 % alennus tuotteista ja huollosta.

ibike – Pajalahdentie 9, Helsinki
10 % alennus normaalihintaisista tuotteista (ei polkupyöristä) ja huolloista.

Lauttasaaren Pyörä – Lauttasaarentie 50, Helsinki
Focuspyörät -10 % (Saksan ovh:sta), tarvikkeet -10 %. Alennukset normaalihinnoista.

Lucky Bird Bikes – Hitsaajankatu 6, Helsinki
10% alennus huollosta (huoltotyöstä) ja 5% alennus pyöristä

Mr Bike – Viikinportti 2, Helsinki
10 % alennus tuotteista (ei koske Frog 40 ja Frog 44 pyörämalleja).

Papa’s Bike – Lauttasaarentie 14, Helsinki
10 % alennus huolloista ja varaosista (jäsenkortti esitettävä vietäessä pyörä huoltoon).

Pelago Bicycles – Kalevankatu 32 , Helsinki
10 % alennus Pelago-pyöristä ja muista Pelagon tuotteista Kalevankadun myymälässä.

Suomen Urheiluaitta – Annankatu 22, Helsinki
10 % alennus normaalihintaisista asusteista, varaosista ja tarvikkeista, pyöristä sopimuksen mukaan.

Vapaus.io – Mall of Tripla pyöräkeskus, Helsinki
10 % alennus huolloista ja kaikista tuotteista.
Pasilassa sisäänkäynti kauppakeskuksesta ja Pasilansillalta. Toimipisteessä myös kaikille ilmainen pyöräparkkihalli ja pyörän pesupaikka.

Muut palvelut

Helsingin Hierontakeskus – Runeberginkatu 4, Helsinki
5 euron alennus kaikista normaalihintaisista hieronnoista.

Helsingin Urheiluhieronta – Eerikinkatu 28, Mikonkatu 8 (Aikatalo), Hämeentie 33 (Kurvi), Fredrikinkatu 49 (sisäpiha), Energiakatu 3 (Salmisaaren liikuntakeskus), Levytie 6 D (Herttoniemi) ja Hietaniemenkatu 14 B
5 euron alennus normaalihintaisista palveluista.

Hyvinvointikeskus FeelWell – Kylänvanhimmantie 29 A (Oulunkylä), Helsinki
Hepolaisille -20 % tutustumisalennus hieronnasta ja jatkossa -10 %.

Polkimo (Pyöräliitto, Pyöräilykuntien verkosto, Helsingin Polkupyöräilijät), Iso Roobertinkatu 3-5 A 22, 00120 Helsinki, Finland
Ke 24.3. klo 18:00 – 20:00

Kevätkokous

Helsingin Polkupyöräilijät ry:n sääntömääräinen kevätkokous pidetään keskiviikkona 24.3. kello 18 Polkimolla osoitteessa Iso Roobertinkatu 3-5 A (porttikongin kautta sisään, summeri ”Kuvasto, Suomen Taiteilijaseura, Pyöräliitto, Pyöräilykuntien verkosto”, 2. krs).

Kokoustilassa on turvavälit huomioiden tilaa noin 12 henkilölle. Kokoukseen voi osallistua myös etäyhteydellä, ja suosittelemmekin tätä vaihtoehtoa kaikille niille, joiden ei ole välttämätöntä saapua paikan päälle. Kokoukseen voi osallistua etäyhteydellä tämän linkin kautta: meet.google.com/jej-dgtu-rtb

Paikan päällä osallistuvia pyydetään ilmoittautumaan seuraavalla lomakkeella etukäteen koronavirusturvavälien varmistamiseksi: https://forms.gle/67eAZhzMUjUrAMca7

Tapahtuma Facebookissa: https://www.facebook.com/events/457158491983190/

Kokouksessa käsitellään sääntöjen mukaiset asiat kuten vuoden 2020 tilinpäätös ja toimintakertomus. Lisäksi käsitellään yhdistyksen sääntömuutos, joka sisältää yhdistyksen nimen muuttamisen sekä hallituksen kokoon ja kauden pituuteen liittyviä muutoksia. Sääntömuutos käsitellään nyt toisen kerran. Ensimmäisen kerran muutokset hyväksyttiin syyskokouksessa 21.10.2020.

This event has a video call. Join: https://meet.google.com/jej-dgtu-rtb (FI) +358 9 23132876 PIN: 178190706# View more phone numbers: https://tel.meet/jej-dgtu-rtb?pin=6828210428352&hs=7