Jäsenedut

Jäsenetuina Hepon jäsen saa:

• pyöräilyyn liittyvää vaikuttamista ja edunvalvontaa
  • sähköisen jäsenkirjeen noin kerran kuussa täynnä pyöräilijää kiinnostavaa asiaa
  • jäsenalennuksia monilta yhteistyökumppaneilta
  • mahdollisuuden lainata maksutta Burley Flatbed polkupyörän peräkärryä

Alennukset saa näyttämällä voimassa olevaa sähköistä jäsenkorttia, jonka voi ladata itselleen jäsenrekisteristä jäsenmaksun maksamisen jälkeen. Tarvittaessa ota yhteyttä jäsensihteeriin: jasensihteeri(a)hepo.fi.

Pyöräliikkeet

Bicyclean Helsinki – Luotsikatu 14, Helsinki
-15 % alennus pyörätarvikkeista (esim. kypärät, lukot, laukut)

Bike Company – Uudenkaupungintie 5, Helsinki
10 % alennus normaalihintaisista asusteista, tarvikkeista ja varaosista. (Ei polkupyöristä tai huoltotyöstä.)

Bikester
10 % alennus kaikista tuotteista (ei koske seuraavia merkkejä: Cube, Endura, Trek, ORBEA, Kona, Garmin, Cannondale, Bianchi, BMC, Lapierre, Giant, Diamant, LIV, Cervelo, Focus, Kalkhoff, Ghost, Haibike, Winora, Koga, VSF Fahrradmanufaktur). Etu voimassa 31.12.2021 asti. Edun voi lunastaa koodilla, joka lähetetään jäsenille sähköpostilla. Jos et ole saanut koodia, ota yhteyttä jäsensihteeriin: jasensihteeri at hepo.fi.

Breakaway CC, Kalasatama – Capellan Puistotie 15, Helsinki
10% alennus normaalihintaisista asusteista ja tarvikkeista Kalasataman liikkeessä
10% alennus pyörän vuokrauksesta
10% alennus Nordic Gravel Seriesin (www.nordicgravel.com) normaalihintaisesta osallistumismaksusta (ei ole voimassa kampanjoiden aikana)
(Alennukset eivät koske kahvilan tuotteita eivätkä verkkokaupan kautta tehtyjä tilauksia.)

Cycle Center – Helsinginkatu 9 ja Aleksanterinkatu 9 (kauppakeskus Kluuvi 2. krs), Helsinki
20 % alennus kaikista normaalihintaisista tuotteista, myös huollosta.

Garage Meilahti – Pihlajatie 19, 00270 Helsinki
10% alennus normaalihintaisista pyörähuolloista

Hiltusen Pyörähuolto – Petter Wetterintie 9, Helsinki
10 % alennus tuotteista ja huollosta.

ibike – Pajalahdentie 9, Helsinki
10 % alennus normaalihintaisista tuotteista (ei polkupyöristä) ja huolloista.

Lauttasaaren Pyörä – Lauttasaarentie 50, Helsinki
Focuspyörät -10 % (Saksan ovh:sta), tarvikkeet -10 %. Alennukset normaalihinnoista.

Lucky Bird Bikes – Hitsaajankatu 6, Helsinki
10% alennus huollosta (huoltotyöstä) ja 5% alennus pyöristä

Mr Bike – Viikinportti 2, Helsinki
10 % alennus tuotteista (ei koske Frog 40 ja Frog 44 pyörämalleja).

Papa’s Bike – Lauttasaarentie 14, Helsinki
10 % alennus huolloista ja varaosista (jäsenkortti esitettävä vietäessä pyörä huoltoon).

Pelago Bicycles – Kalevankatu 32 , Helsinki
10 % alennus Pelago-pyöristä ja muista Pelagon tuotteista Kalevankadun myymälässä.

Roll Outdoors  – Nuijamiestentie 10, 00320 Helsinki (Hotel Haaga Central Park)
Helsingin Keskuspuiston vieressä sijaitseva Roll Outdoors on erikoistunut maastopyörien vuokraukseen, ohjattuihin ajoihin sekä kursseihin. Vuokravalikoimissa on täysjoustopyöriä sekä sähköavustuksella että ilman avustusta.
10 % alennus pyörävuokrauksesta ja kursseista nettivarauksissa alennuskoodilla ”HEPO_JASEN_ROLLING”. Varaudu esittämään sähköinen jäsenkorttisi paikan päällä.

Suomen Urheiluaitta – Annankatu 22, Helsinki
10 % alennus normaalihintaisista asusteista, varaosista ja tarvikkeista, pyöristä sopimuksen mukaan.

Vapaus.io – Mall of Tripla pyöräkeskus, Helsinki
10 % alennus huolloista ja kaikista tuotteista.
Pasilassa sisäänkäynti kauppakeskuksesta ja Pasilansillalta. Toimipisteessä myös kaikille ilmainen pyöräparkkihalli ja pyörän pesupaikka.

Muut palvelut

Abborsjö B&B – Sorvasuontie 601, Askola
Abborsjö on Hepon retkiporukan mieluinen pyörämatkakohde. Kysy myös kertalämmitteisestä rantasaunasta.
10% alennus majoituksesta mainitsemalla varauksen yhteydessä tunnus hepo 10. Varaudu esittämään sähköinen jäsenkorttisi paikan päällä.

Helsingin Hierontakeskus – Runeberginkatu 4, Helsinki
5 euron alennus kaikista normaalihintaisista hieronnoista.

Helsingin Urheiluhieronta – Eerikinkatu 28, Mikonkatu 8 (Aikatalo), Hämeentie 33 (Kurvi), Fredrikinkatu 49 (sisäpiha), Energiakatu 3 (Salmisaaren liikuntakeskus), Levytie 6 D (Herttoniemi) ja Hietaniemenkatu 14 B
5 euron alennus normaalihintaisista palveluista.

Hyvinvointikeskus FeelWell – Kylänvanhimmantie 29 A (Oulunkylä), Helsinki
Hepolaisille -20 % tutustumisalennus hieronnasta ja jatkossa -10 %.

Ke 27.10. klo 18:00 – 20:00

Syyskokous

Tervetuloa Hepon sääntömääräiseen syyskokoukseen!

Aika: Keskiviikko 27.10.2020 klo 18.00
Paikka: Töölön kirjaston Mika Waltari -sali (neljäs kerros), Topeliuksenkatu 6, 00250 Helsinki

Töölön kirjaston Mika Waltari -salissa on paikat 80 kuulijalle. Valitsimme tämän tilan, jotta turvavälejä on helppo pitää.

Kokoukseen voi osallistua myös etäyhteydellä tästä linkistä:
meet.google.com/xuo-trwr-vpf

Kokouksessa käsitellään sääntöjen mukaiset asiat, kuten

- Jäsenmaksun ja kannatusjäsenmaksun vahvistaminen vuodeksi 2022
- Luottamushenkilöiden palkkioista päättäminen
- Vuoden 2022 toimintasuunnitelman ja talousarvion vahvistaminen
- Puheenjohtajan ja hallituksen jäsenten valitseminen
- Toiminnantarkastajan ja varatoiminnantarkastajan valitseminen

Lisäksi kokouksessa päätetään 5000 euron luottolimiitin hakemisesta Danske Bankilta sekä samansuuruisen talletusvakuuden antamisesta. Pankilta saatujen ohjeiden mukaan päätös luottokortin hakemisesta on tehtävä yhdistyksen varsinaisessa kokouksessa, eli hallituksen tekemä päätös ei ole riittävä.

Syyskokouksen esityslista

Toimintasuunnitelma 2022

Talousarvio 2022

Tapahtuma Facebookissa: https://fb.me/e/4IinfQMeK This event has a video call. Join: https://meet.google.com/xuo-trwr-vpf (FI) +358 9 85691202 PIN: 520600592# View more phone numbers: https://tel.meet/xuo-trwr-vpf?pin=7175596660076&hs=7