Jäsenedut

Jäsenetuina HePon jäsen saa:

• pyöräilyyn liittyvää vaikuttamista ja edunvalvontaa
  • sähköisen jäsenkirjeen noin kerran kuussa täynnä pyöräilijää kiinnostavaa asiaa
  • jäsenalennuksia monilta yhteistyökumppaneilta
  • mahdollisuuden lainata maksutta Burley Flatbed polkupyörän peräkärryä

Alennukset saa näyttämällä voimassa olevaa sähköistä jäsenkorttia, jonka voi ladata itselleen jäsenrekisteristä jäsenmaksun maksamisen jälkeen. Tarvittaessa ota yhteyttä jäsensihteeriin: jasensihteeri(a)hepo.fi.

Pyöräliikkeet

Bicyclean Helsinki – Luotsikatu 14, Helsinki
25% alennus pyörätarvikkeista kuten satulat, pumput, kypärät ja soittokellot ja 15% alennus käytetyistä pyöristä (ei Jopo eikä Fatbike)

Bike Company – Uudenkaupungintie 5, Helsinki
10 % alennus normaalihintaisista asusteista, tarvikkeista ja varaosista. (Ei polkupyöristä tai huoltotyöstä.)

Bikester
10 % alennus kaikista tuotteista (ei koske seuraavia merkkejä: Cube, Endura, Cube RFR, Trek, ORBEA, Mondraker, Kona, Garmin). Etu voimassa 30.4.2021 asti. Edun voi lunastaa koodilla, joka lähetetään jäsenille sähköpostilla. Jos et ole saanut koodia, ota yhteyttä jäsensihteeriin: jasensihteeri at hepo.fi.

Cycle Center – Helsinginkatu 9 ja Aleksanterinkatu 9 (kauppakeskus Kluuvi 2. krs), Helsinki
20 % alennus kaikista normaalihintaisista tuotteista, myös huollosta.

Hiltusen Pyörähuolto – Petter Wetterintie 9, Helsinki
10 % alennus tuotteista ja huollosta.

ibike – Pajalahdentie 9, Helsinki
15 % alennus normaalihintaisista tuotteista ja huolloista.

Kivenlahden pyörähuolto – Suomalaistentie 7 B (Suomenoja), Espoo
Felt ja Helkama -polkupyöristä -10 % normaalihinnasta.

Lauttasaaren Pyörä – Lauttasaarentie 50, Helsinki
Focuspyörät -10 % (Saksan ovh:sta), tarvikkeet -10 %. Alennukset normaalihinnoista.

Lucky Bird Bikes – Hitsaajankatu 6, Helsinki
10% alennus huollosta (huoltotyöstä) ja 5% alennus pyöristä

Mr Bike – Viikinportti 2, Helsinki
10 % alennus tuotteista.

Papa’s Bike – Lauttasaarentie 14, Helsinki
10 % alennus huolloista ja varaosista.

Pelago Bicycles – Kalevankatu 32 , Helsinki
10 % alennus pyöristä ja muista tuotteista Kalevankadun myymälässä.

Suomen Urheiluaitta – Annankatu 22, Helsinki
10 % alennus normaalihintaisista asusteista, varaosista ja tarvikkeista, pyöristä sopimuksen mukaan.

Tavarapyörä-Asiantuntija – Sinimäentie 14, Espoo
10 % alennus huolloista ja kaikista tuotteista: tavarapyora-asiantuntija.fi, taittopyora-asiantuntija.fi, sahkopyora-asiantuntija.fi, apuvalinepyora-asiantuntija.fi.

Vapaus.io – Mall of Tripla pyöräkeskus, Helsinki
10 % alennus huolloista ja kaikista tuotteista.
Pasilassa sisäänkäynti kauppakeskuksesta ja Pasilansillalta. Toimipisteessä myös kaikille ilmainen pyöräparkkihalli ja pyörän pesupaikka.

Velomix
150 euron alennus normaalihintaisista polkupyöristä. Lähetä sähköpostitse kuva voimassa olevasta jäsenkortistasi osoitteeseen ronnie.ahman at velomix.fi. Saat paluupostissa alennuskoodin verkkokauppaan.

Muut palvelut

Clarion Hotel Helsinki Airport – Karhumäentie 5, Vantaa (Aviapoliksen aseman vieressä)
Hotellin buffet-aamiainen 10 euroa. Kahvi veloituksetta minkä tahansa ostoksen yhteydessä. Jäsenkorttia esittävän jäsenen yksi seuralainen saa myös edun.

Helsingin Hierontakeskus – Runeberginkatu 4, Helsinki
5 euron alennus kaikista normaalihintaisista hieronnoista.

Helsingin Urheiluhieronta – Eerikinkatu 28, Mikonkatu 8 (Aikatalo), Hämeentie 33 (Kurvi), Fredrikinkatu 49 (sisäpiha), Energiakatu 3 (Salmisaaren liikuntakeskus), Levytie 6 D (Herttoniemi) ja Hietaniemenkatu 14 B
5 euron alennus normaalihintaisista palveluista.

Hyvinvointikeskus FeelWell – Torivoudintie 1 (Oulunkylä), Helsinki
10 % alennus kaikista kehonhuoltopalveluista. Ryhmätilan vuokraus 10 euroa/tunti, mahdollisuus voimaharjoitteluun ja kinomap-treeneihin (sisätreineri Tack bushido ja videotykki, asiakkaan oma pyörä).

Suomen Urheiluhierontakeskus – Tapiontori 1 (Tapiola), Lintuvaarantie 2 (Leppävaara), Suomalaistentie 7 (Suomenoja) ja Kivenlahdentie 7 (Kivenlahti), Espoo; Fredrikinkatu 47 (Kamppi), Väinölänkatu 2 (Käpylä), Nervanderinkatu 10 (Etu-Töölö), Helsinki; Pitäjäntuvanpolku 2, Kirkkonummi
10 % alennus normaalihintaisista palveluista: urheiluhieronta, fysioterapia, osteopatia, alaraaja-analyysi, kuntosaliohjaus, lymfaterapia ja golf-klinikka.

RO-NO Rent – Ångbåtsbron (Östra Hamnen), Havsgatan 29 (Västra Hamnen), AX-22100 Mariehamn
20 prosentin alennus kaikista pyörien ja niiden varusteiden vuokrista, kun vuokraus kestää yli 2 päivää. Alennus on henkilökohtainen ja sen saa esittämällä jäsenkortin vuokrauksen yhteydessä.