Jäsenedut

Jäsenetuina HePon jäsen saa:

• pyöräilyyn liittyvää vaikuttamista ja edunvalvontaa
  • sähköisen jäsenkirjeen noin kerran kuussa täynnä pyöräilijää kiinnostavaa asiaa
  • jäsenalennuksia monilta yhteistyökumppaneilta
  • mahdollisuuden lainata maksutta Burley Flatbed polkupyörän peräkärryä

Alennukset saa näyttämällä voimassa olevaa jäsenkorttia.

Pyöräliikkeet

Bicyclean Helsinki – Luotsikatu 14, Helsinki
25% alennus pyörätarvikkeista kuten satulat, pumput, kypärät ja soittokellot ja 15% alennus käytetyistä pyöristä (ei Jopo eikä Fatbike)

Bike Company – Uudenkaupungintie 5, Helsinki
10 % alennus normaalihintaisista asusteista, tarvikkeista ja varaosista. (Ei polkupyöristä tai huoltotyöstä.)

Cycle Center – Helsinginkatu 9 ja Aleksanterinkatu 9 (kauppakeskus Kluuvi 2. krs), Helsinki
20 % alennus kaikista normaalihintaisista tuotteista, myös huollosta.

Hiltusen Pyörähuolto – Petter Wetterintie 9, Helsinki
10 % alennus tuotteista ja huollosta.

ibike – Pajalahdentie 9, Helsinki
15 % alennus normaalihintaisista tuotteista ja huolloista.

Kivenlahden pyörähuolto – Suomalaistentie 7 B (Suomenoja), Espoo
Felt ja Helkama -polkupyöristä -10 % normaalihinnasta sekä huoltopakettien hinnasta -10 %.

Lauttasaaren Pyörä – Lauttasaarentie 50, Helsinki
Focuspyörät -10 % (Saksan ovh:sta), tarvikkeet -10 %. Alennukset normaalihinnoista.

Lucky Bird Bikes – Hitsaajankatu 6, Helsinki
10% alennus huollosta (huoltotyöstä) ja 5% alennus pyöristä

Mr Bike – Viikinportti 2, Helsinki
10 % alennus tuotteista.

Papa’s Bike – Lauttasaarentie 14, Helsinki
10 % alennus huolloista ja varaosista.

Pelago Bicycles – Kalevankatu 32 , Helsinki
10 % alennus pyöristä ja muista tuotteista Kalevankadun myymälässä.

Suomen Urheiluaitta – Annankatu 22, Helsinki
10 % alennus normaalihintaisista asusteista, varaosista ja tarvikkeista, pyöristä sopimuksen mukaan.

Tavarapyörä-Asiantuntija – Sinimäentie 14, Espoo
10 % alennus huolloista ja kaikista tuotteista: tavarapyora-asiantuntija.fi, taittopyora-asiantuntija.fi, sahkopyora-asiantuntija.fi, apuvalinepyora-asiantuntija.fi.

Velomix
150 euron alennus normaalihintaisista polkupyöristä. Lähetä sähköpostitse kuva voimassa olevasta jäsenkortistasi osoitteeseen ronnie.ahman at velomix.fi. Saat paluupostissa alennuskoodin verkkokauppaan.

Muut palvelut

Clarion Hotel Helsinki Airport – Karhumäentie 5, Vantaa (Aviapoliksen aseman vieressä)
Hotellin buffet-aamiainen 10 euroa. Kahvi veloituksetta minkä tahansa ostoksen yhteydessä. Jäsenkorttia esittävän jäsenen yksi seuralainen saa myös edun.

Helsingin Hierontakeskus – Runeberginkatu 4, Helsinki
5 euron alennus kaikista normaalihintaisista hieronnoista.

Helsingin Urheiluhieronta – Eerikinkatu 28, Mikonkatu 8 (Aikatalo), Hämeentie 33 (Kurvi), Fredrikinkatu 49 (sisäpiha), Energiakatu 3 (Salmisaaren liikuntakeskus), Levytie 6 D (Herttoniemi) ja Hietaniemenkatu 14 B
5 euron alennus normaalihintaisista palveluista.

Hyvinvointikeskus FeelWell – Torivoudintie 1 (Oulunkylä), Helsinki
10 % alennus kaikista kehonhuoltopalveluista. Ryhmätilan vuokraus 10 euroa/tunti, mahdollisuus voimaharjoitteluun ja kinomap-treeneihin (sisätreineri Tack bushido ja videotykki, asiakkaan oma pyörä).

Suomen Urheiluhierontakeskus – Tapiontori 1 (Tapiola), Lintuvaarantie 2 (Leppävaara), Suomalaistentie 7 (Suomenoja) ja Kivenlahdentie 7 (Kivenlahti), Espoo; Fredrikinkatu 47 (Kamppi), Väinölänkatu 2 (Käpylä), Nervanderinkatu 10 (Etu-Töölö), Helsinki; Pitäjäntuvanpolku 2, Kirkkonummi
10 % alennus normaalihintaisista palveluista: urheiluhieronta, fysioterapia, osteopatia, alaraaja-analyysi, kuntosaliohjaus, lymfaterapia ja golf-klinikka.

RO-NO Rent – Ångbåtsbron (Östra Hamnen), Havsgatan 29 (Västra Hamnen), AX-22100 Mariehamn
20 prosentin alennus kaikista pyörien ja niiden varusteiden vuokrista, kun vuokraus kestää yli 2 päivää. Alennus on henkilökohtainen ja sen saa esittämällä jäsenkortin vuokrauksen yhteydessä.