Helsingin Polkupyöräilijät ry (HePo)
Iso Roobertinkatu 3-5 A 22

Y-tunnus: 2142111-1

Parhaiten tavoitat meidät sähköpostitse alla olevista osoitteista.

Hallituksen jäsenten, toimihenkilöiden ja työntekijöiden henkilökohtaiset yhteystiedot löytyvät omalta sivultaan.

Kehen otan yhteyttä?

info at hepo.fi
Yleiset tiedustelut ja palaute, yhdistykselle suunnatut tiedotteet. Palautetta voit antaa myös sivun yläreunan palautelomakkeella.

pj at hepo.fi
Puheenjohtajalle osoitetut viestit, viralliset asiat.

toiminnanjohtaja at hepo.fi
Toiminnanjohtajalle osoitetut viestit.

jasensihteeri at hepo.fi
Jäsensihteerille osoitetut viestit, osoitteenmuutokset, jäsentiedotteen tilausmuutokset, jäsenyyttä koskevat tiedustelut ja muut jäsenasiat.

retket at hepo.fi
Retkitoimintaa koskevat tiedustelut ja kehitysideat. Osoitteeseen tulevia viestejä lukee HePon retkityöryhmä.

lenkit at hepo.fi
Lenkkitoimintaa koskevat tiedustelut ja kehitysideat. Osoitteeseen tulevia viestejä lukee HePon kuntolenkkivastaavista ja lenkkiaktiiveista koostuva ryhmä.

Laskutusyhteystiedot

Yhdistykselle osoitetut laskut pyydetään toimittamaan ensisijaisesti verkkolaskuina seuraavien tietojen mukaisesti:

OVT-tunnus: 003721421111
Operaattori: BasWare BAWCF122

Vaihtoehtoisesti laskuja voi toimittaa sähköpostilla osoitteeseen laskut at administer.fi. Mikäli ette pysty toimittamaan laskuja sähköisinä, pyydämme toimittamaan laskut paperisina seuraavaan osoitteeseen:

Helsingin Polkupyöräilijät ry
00101 HELSINKI

La 25.7. klo 10:00 – 15:00

Pyöräretki Taiteen kotitaloon Keravalle

Tervetuloa HePon pyöräretkelle
Taiteen kotitaloon Keravalle. Retkelle lähdetään lauantaina 25.7. Viikin Prisman edestä klo 10:00. Mukaan voi liittyä myös Vantaan Kuusijärvellä, missä pysähdytään kahvilan luona noin klo 10:45. Matkaa kertyy noin 60 km, perillä Taiteen kotitalossa vietetään yksi tunti ja retki päättyy takaisin Viikkiin.

Lisätietoja HePon matalan kynnyksen ohjatuista retkistä voit lukea kotisivuiltamme: https://hepo.fi/toiminta/retket/. Retkille ovat tervetulleita kaikki, joille pyöräily on jo tuttua.

HePon retket ovat maksuttomia, eikä niille tarvitse ilmoittautua erikseen. Taiteen kotitalon sisäänpääsymaksu 6 euroa.

Retki Facebookissa.

Tarkista tiedot retkikalenterista mahdollisten viime hetken muutosten varalta.

Lue lisää taideprojektista Helsingin Sanomien artikkelista.

Prisma Viikki, Viikintori 3, 00790 Helsinki, Suomi

Ke 19.8. klo 16:00 – 17:00

Pyöräilykaupunki Pasila -etätapahtuma

Pasilasta halutaan tehdä Suomen saavutettavin paikka, mutta vielä on paljon tehtävää. Miten sujuva ja turvallinen pyöräily mahdollistetaan?

Paneelikeskustelussa mukana:

- Harri Verkamo, Pasila-projektin liikennejärjestelyjen projektijohtaja, Helsingin kaupunkiympäristön toimiala
- Oskari Kaupinmäki, pyöräilykoordinaattori, Helsingin kaupunkiympäristön toimiala
- Petri Kangassalo, kaupunkisuunnitteluryhmän koordinaattori, Dodo ry
- Tapio Keihänen, hallituksen jäsen, Helsingin Polkupyöräilijät (HePo) ry
- Jenni Ekholm, asukasaktiivi, Pasila-liike

Paneelin puheenjohtajana toimii Helsingin Polkupyöräilijöiden toiminnanjohtaja Henni Ahvenlampi ja yleisökysymyksien välittäjänä Malm Nordlund Dodosta. Kysymyksiä voi esittää jo ennen tapahtumaa täällä:

Etätapahtuman linkki päivitetään tänne lähempänä tapahtumaa.

Tapahtuman järjestävät Dodo ry ja Helsingin polkupyöräilijät ry.

Dodo ry on urbaani ympäristöjärjestö, jonka toiminnan aiheita ovat kestävä kaupunkisuunnittelu, kestävä ruoantuotanto, ilmasto, globaali kehitys ja vertaisoppiminen. Dodon toiminta on keskittynyt Pasilan veturitalleille, jossa sijaitsee Dodon kaupunkiviljely- ja tapahtumakeskus Kääntöpöytä. Dodo on myös laatinut Ratapihavision eteläisen Keski-Pasilan alueesta.

Helsingin Polkupyöräilijät ry. (HePo) on pääkaupunkiseudun pyöräilyn ja pyöräliikenteen edistämisyhdistys. Järjestön toimintaan kuuluu kuuluu vaikuttamista, tiedottamista, tapahtumia, retkiä ja lenkkejä. Vaikuttamiseen kuuluu jatkuvaa vuoropuhelua kaupunkien virkamiesten ja poliitikkojen kanssa ja yhteistyötä muiden pyöräilyyn liittyvien tahojen kanssa. Liity jäseneksi! https://hepo.fi/yhdistys/liity-jaseneksi/

IN ENGLISH

Biking town Pasila

The panel discussion will be held in Finnish but questions can be asked also in English - in the event or here in advance: https://forms.gle/hMbzF2v2F7VFURLx8.

The discussion looks into the future of Pasila and how to develop biking in the area which aims to be the most easy to reach spot in Finland.

Panelists:
- Harri Verkamo, Pasila project's traffic solutions' director, Helsinki Urban Environment Division
- Oskari Kaupinmäki, cycling coordinator, Helsinki Urban Environment Division
- Petri Kangassalo, Coordinator of Urban planning group, Dodo