Helsingin Polkupyöräilijät ry (HePo)
Iso Roobertinkatu 3-5 A 22

Y-tunnus: 2142111-1

Parhaiten tavoitat meidät sähköpostitse alla olevista osoitteista.

Hallituksen jäsenten, toimihenkilöiden ja työntekijöiden henkilökohtaiset yhteystiedot löytyvät omalta sivultaan.

Kehen otan yhteyttä?

info at hepo.fi
Yleiset tiedustelut ja palaute, yhdistykselle suunnatut tiedotteet. Palautetta voit antaa myös sivun yläreunan palautelomakkeella.

pj at hepo.fi
Puheenjohtajalle osoitetut viestit, viralliset asiat.

toiminnanjohtaja at hepo.fi
Toiminnanjohtajalle osoitetut viestit.

jasensihteeri at hepo.fi
Jäsensihteerille osoitetut viestit, osoitteenmuutokset, jäsentiedotteen tilausmuutokset, jäsenyyttä koskevat tiedustelut ja muut jäsenasiat.

retket at hepo.fi
Retkitoimintaa koskevat tiedustelut ja kehitysideat. Osoitteeseen tulevia viestejä lukee HePon retkityöryhmä.

lenkit at hepo.fi
Lenkkitoimintaa koskevat tiedustelut ja kehitysideat. Osoitteeseen tulevia viestejä lukee HePon kuntolenkkivastaavista ja lenkkiaktiiveista koostuva ryhmä.

Laskutusyhteystiedot

Yhdistykselle osoitetut laskut pyydetään toimittamaan ensisijaisesti verkkolaskuina seuraavien tietojen mukaisesti:

OVT-tunnus: 003721421111
Operaattori: BasWare

Vaihtoehtoisesti laskuja voi toimittaa sähköpostilla osoitteeseen laskut at administer.fi. Mikäli ette pysty toimittamaan laskuja sähköisinä, pyydämme toimittamaan laskut paperisina seuraavaan osoitteeseen:

Helsingin Polkupyöräilijät ry
00101 HELSINKI