3.9.2019
Tiedotteet

Climate Cycling -tapahtuma 11.9.

Kannusta työnantajaasi lähtemään mukaan ilmastotyön kärkijoukkoihin osallistumalla 11.9. Helsingissä järjestettävään Climate Cycling tapahtumaan! Kerätkää joukkue ja tulkaa mukaan! Osallistuvat joukkueet edistävät ilmastonsuojelua tukilahjoituksilla WWF:lle. Tapahtuman suojelija on tasavallan presidentti Sauli Niinistö.

HePo tukee tapahtumaa viestinnällisesti ja saa mukaan oman viiden hengen joukkueen. HePon joukkueeseen mahtuu pari innokasta mukaan. Lähetä sähköpostia, jos innostuit: henni.ahvenlampi@hepo.fi

Tapahtumaan ovat ilmoittautuneet seuraavat joukkueet: WWF, Euroopan unioni, Puolustusvoimat, Poliisi, Ulkoministeriö, Opetus- ja kulttuuriministeriö, Ympäristöministeriö, Elinkeinoelämän keskusliitto, Liikenneturva, Sitra, Business Finland, Espoon ja Helsingin kaupungit, sekä pitkä lista yrityksiä.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen www.climatecycling.com