20.9.2019
Tiedotteet

Tervetuloa HePon uusien iltaan keskiviikkona 9.10.2019 Polkimolle

Haluaisitko aktiivisemmin mukaan HePon toimintaan kehittämään Helsinkiiin, Espooseen tai Vantaalle parempaa kaupunkia pyöräillä? HePon tavoitteena on turvallinen, sujuva ja viihtyisä liikenne sekä jalan että pyörällä liikkuville. Vapaaehtoistoiminnan mahdollisuuksia näiden teemojen parissa on monia.

Tänä syksynä järjestön hallituksessa on vielä hallituspaikkoja auki. HePon hallitustyöskentelyyn sekä järjestön vaikuttamistyöhön pääsee tutustumaan keskiviikkona 9.10. klo 18-20 HePon uusien illassa, johon kaikki ovat lämpimästi tervetulleita. Tule tapaamaan järjestön aktiiveja ja nykyisiä HePon hallituslaisia ja viettämään iltaa kanssamme.

Tervetuloa tutustumaan HePon toimintaan -ilta:

  • Aika: keskiviikko 9.10. klo 18-20
  • Paikka: Polkimo, Iso Roobertinkatu 3-5 A 22, porttikongin kautta sisään, ovisummeri ”Kuvasto, Suomen Taiteilijaseura, Pyöräliitto, Pyöräilykuntien verkosto”, 2. krs.
  • Lisätietoja toiminnanjohtaja Henni Ahvenlammelta: henni.ahvenlampi at hepo.fi.

Facebook-tapahtuma