12.4.2020
Tiedotteet

Kilometrikisa alkaa vappuna, nyt on aika koota joukkueet

Kilometrikisa on kaikille avoin ja maksuton leikkimielinen kilpailu, jolla innostetaan ihmisiä työmatkapyöräilyyn ja muuhun arkipyöräilyyn. Kilpailuun osallistutaan joukkueittain. Joukkueen jäsenet kirjaavat ylös pyöräilykilometrejään tavoitteenaan polkea kilpailun aikana niin paljon kuin mahdollista. Mukaan hyväksytään kaikki kisan aikana poljetut kilometrit niin työ- kuin vapaa-ajan matkoistakin.

Kilometrikisa poljetaan 1.5.-22.9. ja kisaan ilmoittautuminen on nyt käynnissä. Kokoa oman työ-, opiskelu- tai muun yhteisösi kesken joukkue tai liity valmiiseen joukkueeseen. Myös HePolla on kisassa joukkue, johon kuka tahansa voi liittyä. HePon joukkueen tiedot ovat:

  • Joukkueen nimi: Helsingin Polkupyöräilijät ry. (HePo)
  • Osallistumiskoodi: hepo-kmkisa-2020

Kisaan voi ilmoittautua osoitteessa http://www.kilometrikisa.fi/.

Kisassa arvotaan jälleen hienoja pyöräilypalkintoja ja kisan loputtua ahkerimmat polkijajoukkueet palkitaan. Kisan järjestävät Pyöräilykuntien verkosto ry ja Suomi Pyöräilee -kampanja.

Mikäli mieleesi tulee kysymyksiä tai tarvitset ohjeita, lue ensin tämä: http://www.kilometrikisa.fi/faq/.