27.4.2020
Tiedotteet Pyöräilyinfo

Pyöräilijöiden liikennesäännöt -opas

Uusi tieliikennelaki astui voimaan 1.6.2020. Muuttuneet liikennesäännöt toivat useita tervetulleita uudistuksia erityisesti pyörällä liikkumiseen. Tällaisia ovat esimerkiksi pyöräkadut, mahdollisuus muuttaa yksisuuntainen katu pyöräliikenteelle kaksisuuuntaiseksi, pyöräliikenteen omat liikennevalo-opastimet ja pyöräteiden yksisuuntaistaminen.

Pyöräliitto on koonnut kattavan tietopaketin uusista ja nykyisistä pyöräilijän liikennesäännöistä yhdessä Liikenne- ja viestintävirasto Traficomin kanssa. Tutustu uusiin liikennesääntöihin verkossa ja liiku pyörällä turvallisesti ja uuden lain mukaisesti: https://pyoraliitto.fi/pyorailysta/pyorailijan-liikennesaannot

Myös painettu versio Pyöräilijän liikennesäännöt -oppaasta on olemassa ja sitä jaetaan kaikissa tulevissa HePon tapahtumissa.

Tästä näet miltä painettu versio näyttää suomeksi, ruotsiksi, englanniksi, arabiaksi, somaliksi ja ranskaksi.

Tätä artikkelia on päivitetty 20.10.2020