13.5.2020
Tiedotteet

HePo etsii tuottajaa

Haluatko edistää pyöräilyä ja kannustaa myös muita hyppäämään satulaan? Oletko järjestänyt tapahtumia ja pysyykö pienistä yksityiskohdista muodostuvat kokonaisuudet hallussasi?

Helsingin Polkupyöräilijät (HePo) hakee osa-aikaista tuottajaa toteuttamaan järjestön tapahtumia touko-syyskuussa 2020. Tuottajan tehtävänä on tuottaa pyöräilyyn innostava graffitisuunnistus ja sen sosiaalisen median kampanja kesäkuussa ja pääkaupunkiseudun pyöräilyviikon tapahtumia syyskuussa. Tapahtumatuotannot ovat pääasiallisesti pyöräilyn edistämistä verkossa ja sisältävät runsaasti media- ja sosiaalisen median viestintää ja markkinointia. Tuottaja suunnittelee ja toteuttaa myös jäsenhankintakampanjoita sosiaalisessa mediassa.

Graffitisuunnistus ja sen sosiaalisen median kampanjan tarkoituksena on kannustaa nuoria ja lapsiperheitä pyöräilemään Helsingissä katutaiteeseen tutustuen. Graffitisuunnistus toteutetaan kesäkuussa 2020.

Pääkaupunkiseudun pyöräilyviikko on tapahtumakokonaisuus, jonka tavoitteena on kannustaa alueen asukkaita pyöräilemään. Pyöräilyviikkoa vietetään 5.-13.9.2020.

Työsuhde on määräaikainen toukokuun lopusta syyskuun puoleen väliin. Töitä on 1 – 2,5 päivää viikossa. Syyskuun alkuosa on kokopäivätyötä. Osa heinäkuusta on vapaata.

TUOTTAJAN TEHTÄVÄT

Tuottaja osallistuu tapahtumien järjestämiseen, markkinointiin, viestintään ja käytännön toteutukseen yhdessä tapahtumien vastaavan tuottajan kanssa. Tehtävät vaativat aktiivista viestintää eri yhteistyötahojen ja vapaaehtoisten kanssa, tapahtumien markkinointia sekä lukuisten käytännön asioiden hoitamista.

Olet sopiva tehtävään, jos sinulla on jonkin verran kokemusta tapahtumatuotannosta, mahdollisesti alan koulutusta, vahvat viestintä- ja sosiaalisen median taidot (Facebook, Instagram, Twitter), sekä kokemusta vapaaehtoisten kanssa toimimisesta. Otat vastuuta ja hoidat sovitut asiat. Jokaisessa tapahtumassa päävastuu on järjestön muulla henkilökunnalla, joten kokonaisvaltaista vastuunottoa emme sinulta odota.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää halua oppia uutta ja kehittää uusia tapoja innostaa ihmisiä arkipyöräilyyn verkkoviestinnän avulla (WordPress.org -verkkosivut) . Odotamme sinulta myös hyvää pääkaupunkiseudun kuntien tuntemusta.  

Suuren osan työtehtävistä voi tehdä etänä ja käytettävissä on myös pyöräilyjärjestöjen toimitilat Iso Roobertinkadulla Helsingin Punavuoressa. Työsuhde alkaa mahdollisimman pian. 

Tuottajan tulee hallita suomi sujuvasti ja englanti hyvin.


Hakuprosessi

Hakemuslomakkeen pääset täyttämään tästä linkistä:
https://forms.gle/JTUiNUnKJEPLBiKb7

Hakuaika päättyy 24.5.2020 klo 24.

Käymme hakemuksia läpi heti niiden saavuttua. Otamme kuitenkin huomioon kaikki hakuaikana jätetyt hakemukset. Haastattelut järjestetään pääasiassa maanantaina 18.5. klo 14-16, keskiviikkona 20.5. klo 14-17 ja maanantaina 25.5. klo 14-17 etäyhteydellä koronavirustilanteen vuoksi. Varaathan mahdollista haastattelua varten aikaa jonain edellä mainituista päivistä. Mikäli ajankohdat eivät sovi, pyrimme sopimaan ajankohdan erikseen.

Lisätietoja saat osoitteesta info (ät) hepo.fi. Lisäksi kysymyksiin vastaa puhelimitse Helsingin Polkupyöräilijöiden toiminnanjohtaja Henni Ahvenlampi (p. 0413191002 ) ma 18.5. klo 12-13 ja ke 20.5. klo 12-13.

Helsingin Polkupyöräilijät haluaa edistää toiminnassaan yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa, joten toivomme hakemuksia eri-ikäisiltä ja -taustaisilta hakijoilta.