7.8.2020
Pyöräilyinfo

Vaikuttamista turvallisemman pyöräliikenteen puolesta

Helsingin pohjoinen pyöräliikenteen pääväylä on suljettu monen viikon ajaksi työmatkaliikenteeltä Pasilassa. Kaksisuuntaisen liikenteen kiertotie on tehty risteykseen, jonka infra on yksisuuntainen ja josta puuttuu 2-suuntaisen pyöräliikenteen valo-ohjaus. Työmaiden yhteydessä pysäköinti väylille vaarantaa liikennettä.

Yksi HePon toimintamuodoista on vaikuttamistyö turvallisemman pyöräliikenteen edistämiseksi pääkaupunkiseudulla. Työ tehdään pääasiassa vapaaehtoispohjalta.

HePon vaikuttamisryhmään pääsevät mukaan kaikki halukkaat. Vaikuttamisryhmässä suunnitellaan ja toteuttaa yhdistyksen vaikuttamistoimintaa yhdistyksen kokouksien vetämien suuntaviivojen mukaisesti.

Vaikuttamisryhmä laatii kannanottoja, kommentteja, mielipidekirjoituksia ja blogeja yhdistyksen puolesta. Lisäksi vaikuttamisryhmä tapaa virkamiehiä ja poliitikkoja, toteuttaa kampanjoita ja tarvittaessa mielenosoituksiakin.

Tule mukaan syksyn ensimmäiseen vaikuttamisryhmän kokoukseemme tutustumaan toimintaan. Voit osallistua sekä paikan päällä HePon toimistolla tai etänä ihan mikä sinulle parhaiten sopii.

Tervetuloa syksyn ensimmäiseen HePon vaikuttamisryhmän kokoukseen

Kokous järjestetään 17.8. klo 17-19 osoitteessa Iso Roobertinkatu 3-5 Sisäpihan/porttikongin kautta sisään, summeri ”Kuvasto, Suomen Taiteilijaseura, Pyöräliitto, Pyöräilykuntien verkosto” 2. krs.

Kokoukseen voi osallistua myös etänä. Liity palaveriin tästä linkistä: meet.google.com/xmz-hnjo-ojg

Tämä esityslista täydentyy vielä ennen palaverin alkua: https://docs.google.com/document/d/1e59amZc0NvXIIyHzRzXu_BdbjCJrEUsb1pasRVY0IY4/edit?usp=sharing

Myös uudet – tervetuloa mukaan!

Jos sinulla heräsi mitään kysymyksiä, niin lähetä ne minulle sähköpostilla, niin kerron mielelläni lisää: henni.ahvenlampi@hepo.fi

Ystävällisin terveisin,
Henni Ahvenlampi
HePon toiminnanjohtaja