16.8.2020
Pyöräilyinfo

Koulutusta pyöräilynohjaamiseen Helsingissä syksyllä 2020

Oletko kiinnostunut oppimaan ryhmäpyöräretkien tai -lenkkien vetämistä tai muuta pyörällä liikkumisen ohjaamista? Nyt on aika ilmoittautua syksyllä 2020 Helsingissä järjestettäviin koulutuksiin! Kyseessä on Suomen Pyöräilynohjaajat ry:n (SUPO) koulutusjärjestelmän tasojen 1 ja 2 mukaiset Pyöräilyn ohjaamisen startti -kurssi sekä Pyöräilynohjaajakoulutus.

Lisätietoja SUPO:n koulutusjärjestelmästä.

Pyöräilynohjaajakoulutus lokakuussa

SUPO järjestää valtakunnallisen pyöräilynohjaajakoulutuksen Helsingissä lokakuussa 2020. Koulutuksen kontaktijaksot ovat lauantaista sunnuntaihin 17.–18.10. ja 24.–25.10.

Koulutus on tarkoitettu pyöräilytoimintaa yrityksissä, yhdistyksissä, kunnissa, oppilaitoksissa ja muissa organisaatioissa vetäville sekä muille pyöräilyn ohjaamisesta kiinnostuneille. Tavoitteena on antaa osallistujalle tiedot ja osaaminen, jotta tämä voi omatoimisesti järjestää ja ohjata perustasoisia aloittelijoiden ja harrastajien lenkkejä, retkiä sekä muita pyöräilytapahtumia. Kurssi antaa valmiuksia myös lasten ja nuorten ohjaamiseen. Koulutuksessa pääpaino on liikenne-, kunto- ja retkipyöräilyn hallitsemisessa ja opettamisessa.

Lisätietoa koulutuksesta SUPO:n sivuilla.

Koulutuksen osallistumismaksu on 250 euroa. HePon jäsenet saavat koulutuksesta 20 euron alennuksen. Maksu sisältää useiden kouluttajien kustannukset, kurssimateriaaleja, kahvitukset ja rekisteröimisen pyöräilynohjaajaksi.

HePo tukee taloudellisesti jäsentensä osallistumista pyöräilynohjaajakoulutukseen. Jos haluat tukea koulutukseen osallistumiseen, ota yhteyttä toiminnanjohtaja Henni Ahvenlampeen sähköpostilla: henni.ahvenlampi@hepo.fi. Jos et vielä ole jäsen, voit liittyä tästä.

Koulutus Facebookissa.