4.11.2020
Tiedotteet

Tarjouspyyntö talvirengastyöpajasta

Kuva: Max Adulyanukosol

Helsingin Polkupyöräilijät ja Alankomaiden suurlähetystö Helsingissä pyytävät tarjousta kolmesta 1-tunnin-työpajasta 28.11. klo 12-15, jossa ohjeistetaan osallistujia vaihtamaan pyöräänsä nasta- tai kitkarenkaat. Kuhunkin työpajaan otetaan ennakkoilmoittautumisella 10 osallistujaa, joten osallistujia on maksimissaan 30. Työpajaan saapuvia pyydetään tuomaan nasta- tai kitkarenkaansa mukanaan työpajaan, jos heillä on sellaiset jo valmiiksi hankittuina. Työpaja on osallistujille maksuton. Työpajan maksaa Alankomaiden suurlähetystö.

Työpajan järjestäjällä tulee olla

  • työvälineet 10-hengen renkaiden vaihto -työpajan vetämiseen 
  • 1-2 suomen ja englantia kielen osaavaa työpajan vetäjää
  • vetäjä on halukas osallistumaan media- ja sosiaalisen median viestitään työpajasta ja pyöräliikenteen edistämisestä 
  • työpajan vetäjää pyydetään myös myymään tarvittavia tarvikkeita ja palveluita niitä tarvitseville työpajaan osallistuville oman hinnastonsa mukaan

Tapahtuma tullaan järjestämään Alankomaiden suurlähetystön yhteydessä (paikka varmistuu). Tapahtuma järjestetään 28.11. klo 12-15. Tapahtumatilaa saa käyttää tarvittaessa tilaustöiden tekemiseen klo 18.00 saakka (aika varmistuu).  Tapahtumassa huomioidaan koronarajoitukset.  

Tarjousta pyydetään erikseen yhden tai kahden vetäjän työpajalle. Lähetäthän tarjouksenne ma 9.11. klo 12 mennessä henni.ahvenlampi@hepo.fi, kiitos.