12.2.2021
Tiedotteet

Kevätkokous 24.3.2021

Helsingin Polkupyöräilijät ry:n sääntömääräinen kevätkokous pidetään keskiviikkona 24.3. kello 18 Polkimolla osoitteessa Iso Roobertinkatu 3-5 A (porttikongin kautta sisään, summeri ”Kuvasto, Suomen Taiteilijaseura, Pyöräliitto, Pyöräilykuntien verkosto”, 2. krs).

Tämänhetkiset koronarajoitukset ja turvavälit huomioiden kokoustilassa on mahdollisuus osallistua viidelle etukäteen ilmoittautuneelle osallistujalle. Kokoukseen kannustetaan osallistumaan ensisijaisesti etäyhteydellä, ja suosittelemmekin tätä vaihtoehtoa kaikille niille, joiden ei ole välttämätöntä saapua paikan päälle. Kokoukseen voi osallistua etäyhteydellä tämän linkin kautta: meet.google.com/jej-dgtu-rtb

Paikan päällä osallistuvia pyydetään ilmoittautumaan seuraavalla lomakkeella etukäteen koronavirusturvavälien varmistamiseksi: https://forms.gle/67eAZhzMUjUrAMca7

Tapahtuma Facebookissa: https://www.facebook.com/events/457158491983190/

Kokouksessa käsitellään sääntöjen mukaiset asiat kuten vuoden 2020 tilinpäätös ja toimintakertomus. Lisäksi käsitellään yhdistyksen sääntömuutos, joka sisältää yhdistyksen nimen muuttamisen sekä hallituksen kokoon ja kauden pituuteen liittyviä muutoksia. Sääntömuutos käsitellään nyt toisen kerran. Ensimmäisen kerran muutokset hyväksyttiin syyskokouksessa 21.10.2020.

Sääntömuutoksen myötä yhdistyksen nimi muuttuisi muotoon: Helsingin seudun pyöräilijät ry, ruotsiksi Helsingforsregionens cyklister rf ja englanniksi Helsinki Region Cyclists. Yhdistyksen nimestä voidaan käyttää lyhennettä Hepo.

Puheenjohtajan ja hallituksen jäsenten kauden pituuteen ja hallituksen kokoon liittyen tehtäisiin seuraavat muutokset:

  • Sääntöjen 6§:n 1. kappale muutettaisiin muotoon: Yhdistyksen toiminnasta vastaa hallitus, johon kuuluvat yhdeksi (1) vuodeksi kerrallaan valittu puheenjohtaja, neljästä kuuteen (4-6) yhdeksi (1) vuodeksi kerrallaan valittua muuta varsinaista jäsentä ja korkeintaan kaksi (2) yhdeksi (1) vuodeksi kerrallaan valittua varajäsentä (ensimmäinen varajäsen ja toinen varajäsen). Varajäsenellä on oikeus osallistua hallituksen kokouksiin ilman äänivaltaa. Varajäsenestä tulee äänivaltainen varajäsen, jos varsinainen jäsen on estynyt tai eroaa kesken kauden.
  • Sääntöjen 6§:n 3. kappaleen 2. lause muutettaisiin muotoon: Yhdistyksen hallitus on kokouksissaan päätösvaltainen, jos kaikille hallituksen jäsenille on tiedotettu kokouksesta ja jos läsnä on vähintään puolet hallituksen varsinaisten jäsenten määrästä, puheenjohtaja tai varapuheenjohtaja mukaan lukien.