5.3.2021
Tiedotteet

Kuntavaaliehdokas, osoita tukesi pyöräliikenteelle allekirjoittamalla Pyörävaalit-teesit

Helsingin Polkupyöräilijät kutsuu kaikki Helsingin, Espoon, Vantaan ja Kauniaisten kuntavaaliehdokkaat allekirjoittamaan pyöräliikenteen kehittämistä tukevat vaaliteesit. Teesit ovat osa Pyöräliiton valtakunnallista Pyörävaalit-kampanjaa.

Teeseihin voi tutustua seuraavissa osoitteissa, missä ne voi myös allekirjoittaa:

Kutsumme ehdokkaat allekirjoittamaan teesit ja tarjoamme allekirjoittaneille ehdokkaille näkyvyyttä pyöräjärjestöjen jäsenviestinnässä ja tuhansien seuraajien sosiaalisen median kanavissa ennen kuntavaaleja 2021. Allekirjoittamalla teesit ehdokkaat voivat osoittaa tukevansa pyöräliikenteen kehittämistä tulevalla vaalikaudella.

Lisäksi allekirjoittaneet ehdokkaat voivat ilmoittaa kiinnostuksensa osallistua Helsingin Polkupyöräilijöiden sosiaalisen median kuntavaalikampanjaan, jossa ehdokkaan valokuva tuodaan esille sloganin “Edistän pyöräliikennettä” kanssa. Kampanjaan mahtuu mukaan rajallinen määrä ehdokkaita, minkä vuoksi Helsingin Polkupyöräilijät tekee lopulliset valinnat kampanjaan valittavista ehdokkaista. Kampanjaan haetaan mukaan lomakkeella: https://forms.gle/kfpm4932HZQX9p2q8

Tietoa Helsingin Polkupyöräilijöistä:

Helsingin Polkupyöräilijät ry (HePo) on perustettu vuonna 1981 ajamaan pääkaupunkiseudun pyöräilijöiden etua sekä toimimaan turvallisen, sujuvan ja viihtyisän pyöräliikenteen puolesta. Nykyisin HePo on valtakunnallisen kattojärjestönsä Pyöräliiton suurin paikallisyhdistys yli 1450 jäsenellään. Puoluepoliittisesti HePo on sitoutumaton. HePon tavoitteena on luoda parempaa kaupunkia pyöräillen.

Tietoa Pyöräliitosta:

Pyöräliitto ry on kaikkien suomalaisten pyöräilijöiden etujärjestö. Liitto edistää pyöräilyä erityisesti liikennemuotona sekä toimii pyöräilijöiden valtakunnallisena edunvalvojana ja paikallisten pyöräily-yhdistysten yhteistyöelimenä. Liitto tavoittelee pyöräilyn kulkutapaosuuden nostamista. Lisätietoa Pyöräliitosta: https://pyoraliitto.fi/