12.3.2021
Tiedotteet

HePon I BIKE -T-paitojen poistomyynti – tee tilaus 28.3.2021 mennessä

Tyhjennämme parhaillaan HePon paitavarastoa, ja myymme loput I BIKE HKI/ESPOO/VANTAA T-paidat alennetuin hinnoin. Nyt on siis erinomainen hetki tehdä edullisia hankintoja joko itselle tai lahjaksi, ja samalla tuet yhdistyksen toimintaa ja autat meitä vähentämään hävikkiä.

Paidat ovat mustia puuvillapaitoja, joissa on etupuolella puna-valkoinen I BIKE -painatus ja selkäpuolella HePon pyöreä logopainatus valkoisena. Painatuksissa on kolme vaihtoehtoa: Helsinki, Espoo ja Vantaa. Kunkin kaupungin paitoja on kahta mallia, unisex- ja lady fit.

Tilauksia voi tehdä tilauslomakkeella 28.3. asti. Lomakkeelta löytyvät varastossa olevat kokovaihtoehdot ja kuvat paidoista sekä toimitus- ja maksutavat. Paitojen kappalehinta on 15 euroa.

Tee tilaus tällä lomakkeella.