8.6.2021
Tiedotteet

Haluatko HePoon lenkkitoimintaa? Ryhdy lenkkivastaavaksi!


HePon lenkkejä aiemmin vetänyt Pekka Sirkiä on tarjoutunut tulemaan takaisin lenkkivetäjäksi ja ryhmäajokouluttajaksi, jotta aloittelijoille sopiva matalan kynnyksen lenkkitoiminta saadaan käynnistettyä uudelleen. HePo lenkkitoiminnan uudelleen käynnistäminen edellyttää kuitenkin lisäksi myös yhden tai useamman lenkkivastaavan löytymisen.

Ennen HePon lenkkitoiminnan keskeyttämistä keväällä 2020 niin sanotut HePon lenkit pyörivät muutamia kausia ilman lenkkivastaavaa. Keväällä 2020 päätettiin että, HePon nimellä toimivaa lenkkitoimintaa voidaan jatkaa vain, kun tarvittavat vapaaehtoiset lenkkivastaavat on löytyneet. Valitettavasti, jos yhtä tai useampaa lenkkivastaavana toimivaa vapaaehtoista ei löydy, HePon lenkkitoimintaa ei jatkossakaan pystytä järjestämään.

Mitä lenkkivastaava tekee?

Lenkkivastaava koordinoi lenkinvetäjien toimintaa ja koulutusten järjestämistä sekä huolehtii, että HePon lenkkitoiminta antaa ystävällisen ja tervetulleeksi toivottavan kuvan HePon toiminnasta. Vastaava huolehtii, että lenkkiohjelmistossa on myös matalan kynnyksen yhteislenkkejä eli takuulenkkejä (vauhti max. 25 km /h), joiden osallistujille annetaan takuu mukana pitämisestä. Lenkkivastaava huolehtii, että jos vetäjättömiä ja itseohjautuvia lenkkejä järjestetään, vetäjättömyys ja itseohjautuvuus tiedotetaan osallistujille selkeästi.

Lenkkivastaavan ei itse tarvitse vetää lenkkejä tai osata kouluttaa, vaan riittää että hän koordinoi toimintaa. Lenkkitoiminnan vastuita voidaan jakaa useammalle henkilölle, joista voidaan muodostaa lenkkitiimi. Tiimilläkin tulee kuitenkin olla yksi vastuuhenkilö samaan tapaan kuin yhdistyksellä on hallitus ja hallituksella puheenjohtaja.

Lenkkitoiminnasta saa lisätietoja HePon toiminnanjohtajalta: henni.ahvenlampi@hepo.fi.

Jos olet kiinnostunut toimimaan lenkkivastaavana mahdollistaen HePon lenkkitoiminnan uudelleen käynnistämisen osallistu ma 21.6. klo 17-18 järjestettävään lenkkikokoukseen.

Kokouksen voi osallistua tällä kertaa vain etäyhteydellä seuraavan linkin kautta: meet.google.com/mqs-jnkz-txr

Tapahtuma Facebookissa: https://fb.me/e/1ktarxvRd