8.6.2021
Tiedotteet

Löydä sähköavusteisen pyöräilyn tenho Kansalaistorilla 19.6.


Kuvassa tapahtumassa testattavat pyörät vasemmalta ylhäältä alkaen: Tern GSD S00, Tern HSD S8i, Terässiipi Fatbike, 2021 Prophete Entdecker eSport 55 cm (diamant) 28″ retkipyörä, 2021 Prophete Geniesser e10.8 28″ citypyörä ja 2021 Prophete Entdecker e10.7 52 cm (diamant) 28″ retkipyörä

Kiinnostus pyöräilyä kohtaan jatkaa kasvuaan. Tänä vuonna pyöräkaupan merkittävää kasvua on kiihdyttänyt erityisesti korona-aika. Helsingin Polkupyöräilijät haluaa mahdollistaa kaupunkilaisille turvallisen ja helpon tavan tutustua erilaisiin sähköavusteisten pyörien malleihin pienessä ulkoilmatapahtumassa ennen kuin pyörämallit myydään liikkeistä loppuun.

– Haluamme järjestää kaupunkilaisille mahdollisuuden tutustua pyöriin ulkoilmassa turvallisesti heti, kun koronatilanne sen sallii. Pyörämallit tullaan tänä kesänä nimittäin todennäköisesti myymään nopeasti loppuun, kertoo Helsingin Polkupyöräilijöiden toiminnanjohtaja Henni Ahvenlampi.

Terveyttä ja hyvää oloa edistävän arki- ja asiointipyöräilyn aloittamiseen tarvitaan itseä miellyttävä pyörä. Jos pyöräkseen valitsee sähköavusteisen polkupyörän ei oman kunnon tarvitse olla huipputasolla. Sähköpyörä helpottaa pyöräilyn aloittamista ja kannustaa myös pyörämatkailun kokeilemiseen. Pyörämatkailua pidetään alkaneen kesän yhtenä merkittävänä kotimaan matkailun trendinä. 

Sähköpyörätapahtuma Kansalaistorilla 19.6. inspiroi ja antaa tietoa

Tule tutustumaan suosittuihin sähköpyörämalleihin Kansalaistorilla lauantaina 19.6. klo 12-15.

Tapahtumassa halukkaat pääsevät koeajamaan pyöriä koronaturvallisesti ja kysymään niiden ominaisuuksista pyörämerkkien edustajilta. Paikalla ovat edustajat Fillarifiilarilta sekä Sähköpyöräkeskukselta.

Fillarifiilarilta esittelyssä ovat mm. Ternin sähköpyörämallit GSD S00 pitkäperäpyörä sekä HSD S8i hyötypyörä. Sähköpyöräkeskukselta esittelyssä ovat Terässiipi Fatbike, 2021 Prophete Entdecker eSport 55 cm (diamant) 28″ retkipyörä, 2021 Prophete Geniesser e10.8 28″ citypyörä ja 2021 Prophete Entdecker e10.7 52 cm (diamant) 28″ retkipyörä.

Tapahtumassa voi osallistua Helsingin Polkupyöräilijöiden jäsenhankintakampanjaan, jossa 12.9. mennessä jäseneksi liittyvien kesken arvotaan Helkaman sähköavusteinen polkupyörä (arvo jopa 3049 €). Tapahtumasta saat myös liikennetietoutta ja voit ilmoittautua loppukesästä Helsingissä järjestettäviin ilmaisiin katuajokoulutuksiin.

Sähköpyörätapahtuman järjestää Helsingin Polkupyöräilijät ry (HePo). Tapahtuma järjestetään yhteistyössä Helsingin, Vantaan ja Espoon kaupunkien, HSL:n sekä muiden pyöräalan toimijoiden kanssa. Tapahtumassa ovat mukana myös HePon vapaaehtoiset.

Ohjelmakokonaisuus on toteutettu sellaiseksi, että siihen voi osallistua turvallisesti.  Koeajettavat pyörät desinfioidaan käyttäjien välillä ja turvaväleistä huolehditaan. Tapahtuma tulee kaikissa olosuhteissa noudattamaan viranomaisten määräyksiä ja suosituksia koronatilanteen huomioon ottaen.

Tapahtuma Facebookissa: https://fb.me/e/101WiCb9J