5.8.2021
Tiedotteet

HePon 40-v juhlapaita saatavilla! Tilaa nyt!

1981 perustettu Hepo täyttää tänä vuonna 40 vuotta! Yksi osa sen juhlistamista on sarjakuvapiirtäjä ja graafikko Kaisa Lekalla teetetty juhlapaita ja kangaskassi. Yleisön pyynnöstä järjestämme nyt toisen tilausmahdollisuuden, joka jatkuu marraskuun loppuun saakka! Yleisön pyynnöt paitoja on nyt tilattavissa myös lasten ko’oissa!

Design on siis todella teetetty Lekalla tätä juhlapaitaa varten ja sen toivotaan ilahduttavan mahdollisimman monia painettuna laadukaisiin tuotteisiin – mutta siitä saattaa myös tulla keräilyharvinaisuus! Designissa Lekan töistä tutut eläinhahmot pyöräilevät iloisessa tunnelmassa pääkaupunkiseudulla.

Ehkä tunnistat joet, lempisaaresi ja -järvesi! Mutta löydätkö piilotetun HEPO 40 viestin? Tunnistatko itsesi joukosta?

Paidat ja kassit painetaan tilausten perusteella katukulttuurista inspiroituvassa tekstiilipaino Print Helsingissä Töölössä. Paidat tilataan suoraan Print Helsingin verkkokaupasta, josta ne toimitetaan postitse suoraan tilaajille kahden viikon toimitusajalla.

Tämä prosessi on nyt Hepon testauksessa ensimmäistä kertaa ja sen tarkoituksena on vähentää Hepossa tehtävää paitojen varastointi-, myynti-, pakkaus- ja postitustyötä.

Paidaksi on valittu Stanley & Stella -merkkiset laadukkaat 100% kammatusta GOTS-sertifioidusta luomupuuvillasta vastuullisesti Bangladeshissa valmistetut t-paidat. Voit tilata juhla t-paitaa unisex ja lady fit malleissa valkoisena, mustana ja kirkkaan keltaisena. Paidan hinta on 34,90 €. Jokaisen t-paidan hinnasta 8 € lahjoitetaan Hepon vaikuttamistyöhön.

Luomupuuvillaista kangaskassia on saatavana mustana hintaan 14,90 €. 


Tilaa Hepon juhlapaita ja/tai kangaskassi tästä. Tällä kertaa paitakauppa on auki 30.11.2021 saakka. Jos haluat paitaisi nopeasti ennen 21.8., tilaa se 11.8. mennessä.