9.9.2021
Tiedotteet

Osallistu tutkimuskyselyyn pyöräilijöiden reittivalinnoista Helsingin seudulla

Kuva: Timo Hast

Maankäytön suunnittelun ja liikennetekniikan opiskelija Konsta Tarkkala suorittaa Aalto-yliopistossa maisterityötään yhteistyössä Helsingin seudun liikenteen (HSL) kanssa liittyen pyöräilijöiden reittivalintaan  Helsingin seudulla. Työssä tutkitaan reittivalinnan mieltymyksiä, joiden pohjalta kehitetään seudullista pyöräilyn liikenne-ennustemallia. Tutkimusdataa kerätään sähköisellä kyselytutkimuksella, johon toivotaan vastaajia erityisesti pääkaupunkiseudulla ja sen kehyskunnissa asuvilta pyöräilijöiltä. Kyselyyn vastanneiden kesken arvotaan neljä 50 euron arvoista S-ryhmän lahjakorttia.

Vastaa kyselyyn tästä linkistä 24.9. mennessä: www.hsl.fi/pyorailyreitit

Tulevat tapahtumat

Ma 13.12. klo 17:00 – 19:00

Hallituksen kokous

Polkimo (Pyöräliitto, Pyöräilykuntien verkosto, Helsingin Polkupyöräilijät), Iso Roobertinkatu 3-5 A 22, 00120 Helsinki, Finland
Kalenteri