16.9.2021
Tiedotteet Pyöräilyinfo

Maastopyöräilypainotteinen pyöräilynohjaajakoulutus Helsingissä lokakuussa

Suomen Pyöräilynohjaajat ry järjestää valtakunnallisen maastopyöräilypainotteisen pyöräilynohjaajakoulutuksen, jonka kontaktijaksot ovat Helsingissä 9.–10.10. ja 23.–24.10. Koulutus sisältää lisäksi itsenäistä harjoittelua ja kirjallisia tehtäviä. Koulutus soveltuu kaikille, jotka haluavat oppia sekä maastopyöräilyyn liittyviä tietoja mutta kurssi tarjoaa myös perustiedot liikenne- ja kuntopyöräilystä.

Koulutus on tarkoitettu maastopyöräilytoimintaa yrityksissä, yhdistyksissä, kunnissa, oppilaitoksissa ja muissa organisaatioissa vetäville sekä muille pyöräilyn ohjaamisesta kiinnostuneille. Tavoitteena on antaa osallistujalle tiedot ja osaaminen, jotta tämä voi omatoimisesti järjestää ja ohjata perustasoisia aloittelijoiden ja harrastajien lenkkejä, retkiä sekä muita pyöräilytapahtumia. Kurssi antaa valmiuksia myös lasten ja nuorten ohjaamiseen. Koulutuksesta saa kattavan osaamisen pyöräilyyn ja sen ohjaamiseen.

Hepo suosittelee tätä kurssia kaikille jäsenilleen, jotka haluavat syventää osaamistaan maastopyöräilystä.

Kurssin hinta on 285 €. Osallistuminen ei vaadi Hepon jäsenyyttä. Hepo tukee jäsentensä osallistumista korvaamalla osallistuneille 100 € osallistumismaksusta kurssin suorittamisen jälkeen.

Ilmoittaudu tällä lomakkeella.

Jos haluat Hepon jäsenedun kurssimaksusta, ilmoittaudu toiminnanjohtajalle (henni.ahvenlampi@hepo.fi) ja hän ohjeistaa, miten jäsenetu korvataan sinulle.