3.1.2022
Tiedotteet

Tule mukaan Kilometrikisaan 1.1.-28.2.2022

Talvikilometrikisa alkoi 1.1.2022! Leikkimielisen Talvikilometrikisan tavoitteena on kannustaa mahdollisimman moni kulkemaan arkiset matkansa pyöräillen – myös talvella. Kisassa kilpaillaan siitä, kenen joukkue tai mikä kunta polkee kisan aikana eniten kilometrejä tai käyttää eniten minuutteja pyörällä liikkumiseen. Mukaan lasketaan myös sähköavusteisella pyörällä poljetut kilometrit.Nautitaan talvella pyöräilystä ja innostetaan muutkin mukaan! Perusta siis työpaikalla tai muun yhteisön kesken joukkue ja kannusta kaikki liittymään mukaan!

Ilmoittaudu mukaan täällä: http://www.kilometrikisa.fi/

Palkintoja arvotaan kaikkien osallistujien kesken ja kisan loputtua palkitaan kunkin sarjan voittajat. Kisa-aika on 1.1.-28.2.2022.

Hepolla on kisan tehosarjassa oma joukkue, johon ovat tervetulleita ihan kaikki pyöräilykilometreihin katsomatta.

Osallistumistiedot alla:

  • Joukkueen nimi: Helsingin seudun pyöräilijät ry (Hepo)
  • Osallistumiskoodi: hepo-kmkisa-talvi-22

Lisätietoja Kilometrikisan uutiskirjeestä.