28.2.2022
Tiedotteet

Helsingin seudun pyöräilijät pyytää tarjousta graafisesta suunnittelusta

Päivitettävät materiaalit
  • A6-esite, 4 sivua

    A)  Tekstit, logot ja kuvat toimitetaan valittavalle graafikolle

    B) Tekstit ja logot toimitetaan valmiina, mutta graafikko etsii sopivat kuvat ja/tai tekee/etsii sopivan kuvituksen tai piktogrammit yhdessä erikseen sovittavien tarkempien määritelmien mukaan.
  • Pieni Oikeusturva-esite
  • Aamupalatapahtumien opastustaulu

Työt suunnitellaan järjestön logo-ohjeistuksen mukaan tavoitteena yhteensopivuus uudistettuun logoon ja samalla irtautuminen vanhahtavasta visualistiikasta. Muissa töissä paitsi A6-esitteen B-toteutusvaihtoehdossa valitulle graafikolle toimitetaan kaikki tekstit, kuvat ja logot. Pyydämme tarjousta erikseen sekä A- että B-vaihtoehdosta. Järjestö hoitaa materiaalin painattamisen.

Kaikista kolmesta työstä on muutama vuosi sitten suunnitellut vanhat versiot: A6-esite, Oikeusturva-esite ja opastetaulu. Vanhojen versioiden suunnittelutiedostot eivät valitettavasti ole käytettävissä. Tarvitsemme kaksi tarkastuskierrosta.  

Lähetättehän tarjouksenne ja mahdolliset kysymyksenne toiminnanjohtaja Henni Ahvenlammelle su 13.3. klo 23.59 mennessä: henni.ahvenlampi@hepo.fi

Tekijä valitaan maaliskuun puolessa välissä, jonka jälkeen suunnitteluprosessi voi alkaa. Painovalmiit materiaalit pyydetään toimittamaan 11.4.2022 klo 12 mennessä.