23.3.2022
Tiedotteet

Onko pyörämatkailu mielestäsi niin kivaa, että haluaisit innostaa muitakin?

Asutko tai liikutko pääkaupunkiseudulla ja haluatko jakaa pyörämatkailun ilosanomaa muillekin? Nyt pääsisit jakamaan vinkkisi parhaista pyörämatkailukohteista, -käytännöistä ja valmistautumisesta fillarireissuun. Pyörämatkailun ei tarvitse tarkoittaa monen yön erämaavaellusta tai ulkomaanreissua, sillä polkaisu aivan lähikohteeseen on sekin pyörämatkailua. On matkasi siis kauas tai lähelle, kuulemme mieluusti omat kokemuksesi.

Haastattelut järjestetään pääkaupunkiseudun Pyöräilyviikon yhteydessä pyörämatkailupäivänä lauantaina 14.5. Vantaalla, Espoossa ja Helsingissä. Kiitoksena vaivasta haastateltavat saavat palkkiona 30 euron lahjakortin päivittäistavara- tai pyöräliikkeeseen. Haastateltaville lähetetään ennakkokysymykset haastattelujen suunnittelun tueksi ja yhteenveto vastauksista julkaistaan Hepon verkkosivuilla. Varsinainen, noin viiden minuutin mittainen haastattelu toteutetaan Hepon Facebook-sivulla livevideolähetyksenä.

Ilmoittaudu haastateltavaksi tällä lomakkeella: https://forms.gle/rmGLGH4WVYUPG6gf8

Kiitos avustasi!