27.4.2022
Tiedotteet

Hepon vapaaehtoisten piknik 19.5.Vuosien saatossa todella moni hepolainen on tehnyt erilaisia vapaaehtoistöitä yhdistyksemme ja pyöräilyn edistämisen hyväksi. Järjestöaktiiveja on vuosittain ainakin 70! Teette erittäin arvokasta työtä! Kiitos!

Nimellisenä kiitoksena tästä järjestämme hyvin rennon ja vapaamuotoisen piknikin erityisesti niille, jotka tällä hetkellä tekevät tai ovat tehneet hommia esim. FB-ryhmän moderoinnin, retkien tai lenkkien järjestämisen, hallitustoiminnan, Pyöräilyviikon, erilaisten kurssien, viestinnän kehittämisen tai minkä ikinä parissa Hepossa. Olisi ihana nähdä teitä koolla. Voit tietysti kutsua ystäväsi mukaan.

Paikka: Tamminniementie 4 osoitetta vastapäätä oleva tyhjä tontti, Meilahti, Helsinki 
Aika: Torstai 19.5. klo 17-20

Tavataan punaisen pallon kohdalla.

Ilmoittaudu osallistujaksi: https://forms.gle/8c1UJVnHUNMUtz3C9

Ota mukaan lämpimät vaatteet, viltti, juomaa ja eväät, niin istutaan yhdessä iltaa. Jos kyseiselle sattuu huono sää tapahtumapäivä vaihdetaan ja siitä tiedotetaan ilmoittautuneille, Hepo.fi -sivuilla sekä tapahtuma FB-tapahtumassa.

Tapahtuma Facebookissa: https://fb.me/e/2pwuBJQDz