10.1.2023
Tiedotteet

Hepo etsii osa-aikaista tuottajaa

Haluatko edistää pyöräilyä ja kannustaa myös muita hyppäämään satulaan? Oletko järjestänyt tapahtumia ja pysyykö pienistä yksityiskohdista muodostuvat kokonaisuudet hallussasi?

Helsingin seudun pyöräilijät (Hepo) hakee osa-aikaista tuottajaa toteuttamaan järjestön tapahtumia ja niiden viestintää helmi-elokuussa 2023. Tuottajan tehtäviin kuuluu myös suunnitella ja toteuttaa jäsenhankintakampanjoita. 

Suurin työtehtävä on pääkaupunkiseudun Pyöräilyviikko -tapahtumakokonaisuus, jonka tavoitteena on kannustaa alueen asukkaita pyöräilemään. Pyöräilyviikkoa vietetään 5.–14.5.2023. Tämä tapahtumakokonaisuus sisältää sekä pyöräilyn edistämistä verkossa sisältäen runsaasti media- ja sosiaalisen median viestintää ja markkinointia, mutta myös paikallisia katutapahtumia ja niiden järjestelyjä.

Työsuhde on määräaikainen helmikuun lopusta elokuun loppuun. Töitä on vajaa 2 päivää viikossa helmi-, maalis- ja huhtikuissa. Suurin osa toukokuusta on kokopäivätyötä. Kesä-elokuiden tuntimääristä sovitaan valittavan hakijan kanssa.

TUOTTAJAN TEHTÄVÄT

Tuottaja osallistuu tapahtumien järjestämiseen, markkinointiin, viestintään ja käytännön toteutukseen yhdessä tapahtumien vastaavan tuottajan kanssa, jona toimii Hepon toiminnanjohtaja. Tehtävät vaativat aktiivista viestintää ja koordinointia eri yhteistyötahojen ja vapaaehtoisten kanssa, tapahtumien markkinointia sekä lukuisten käytännön asioiden hoitamista.

Olet sopiva tehtävään, jos sinulla on jonkin verran kokemusta tapahtumatuotannosta, mahdollisesti alan koulutusta, vahvat viestintä- ja sosiaalisen median taidot (Facebook, Instagram, Twitter), sekä kokemusta vapaaehtoisten kanssa toimimisesta. Otat vastuuta ja hoidat sovitut asiat. Jokaisessa tapahtumassa päävastuu on järjestön muulla henkilökunnalla, joten kokonaisvaltaista vastuunottoa emme sinulta odota.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää halua oppia uutta ja kehittää uusia tapoja innostaa ihmisiä arkipyöräilyyn verkkoviestinnän avulla (WordPress.org -verkkosivut). Odotamme sinulta myös hyvää pääkaupunkiseudun kuntien tuntemusta.

Suuren osan työtehtävistä voi tehdä etänä ja käytettävissä on myös pyöräilyjärjestöjen toimitilat Iso Roobertinkadulla Helsingin Punavuoressa. Työsuhde alkaa mahdollisimman pian.

Tuottajan tulee hallita suomi ja englanti hyvin.

Hakuprosessi
Hakemuslomakkeen pääset täyttämään tästä linkistä: https://forms.gle/DdprSnmw9nnbVQMG9

Hakuaika päättyy 30.1.2023 klo 12.

Käymme hakemuksia läpi heti niiden saavuttua. Otamme kuitenkin huomioon kaikki hakuaikana jätetyt hakemukset. Haastattelut järjestetään pääasiassa maanantaina 23.1. klo 13-15, keskiviikkona 25.1. klo 13-15, perjantaina 27.1. klo 13-15, keskiviikkona 1.2. klo 13-15 ja perjantaina 3.2. klo 13-15 paikan päällä tai etäyhteydellä. Varaathan aikaa mahdollista haastattelua varten jonain edellä mainituista päivistä. Mikäli ajankohdat eivät sovi, pyrimme sopimaan ajankohdan erikseen.

Lisätietoja saat osoitteesta info (ät) hepo.fi. Lisäksi kysymyksiin vastaa puhelimitse Helsingin seudun pyöräilijöiden toiminnanjohtaja Henni Ahvenlampi
(p. 0413191002 ) pe 20.1. klo 11-12, ma 23.1. klo 11-12, ke 25.1. klo 11-12.

Helsingin seudun pyöräilijät haluaa edistää toiminnassaan yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa, joten toivomme hakemuksia eri-ikäisiltä ja -taustaisilta hakijoilta.

Tulevat tapahtumat

Kalenteri