19.4.2023
Tiedotteet

Kilometrikisa alkaa vappuna, nyt on aika koota joukkueet

Kilometrikisa on kaikille avoin ja maksuton leikkimielinen kilpailu, jolla innostetaan ihmisiä työmatkapyöräilyyn ja muuhun arkipyöräilyyn. Kilpailuun osallistutaan joukkueittain. Joukkueen jäsenet kirjaavat ylös pyöräilykilometrejään tavoitteenaan polkea kilpailun aikana niin paljon kuin mahdollista. Mukaan hyväksytään kaikki kisan aikana poljetut kilometrit niin työ- kuin vapaa-ajan matkoistakin. Osallistua voi myös sähköavusteisella pyörällä.

Kilometrikisa poljetaan 1.5.-30.9. ja kisaan ilmoittautuminen on nyt käynnissä. Kokoa oman työ-, opiskelu- tai muun yhteisösi kesken joukkue tai liity valmiiseen joukkueeseen. Myös Hepolla on kisassa joukkue, johon kuka tahansa voi liittyä. Hepon joukkueen tiedot ovat:

  • Joukkueen nimi: Helsingin seudun pyöräilijät ry (Hepo)
  • Osallistumiskoodi: hepo-kmkisa-2023Kisaan voi ilmoittautua osoitteessa https://www.kilometrikisa.fi/

Kisassa arvotaan jälleen hienoja pyöräilypalkintoja ja kisan loputtua ahkerimmat polkijajoukkueet palkitaan. Kisan järjestää Pyöräilykuntien verkosto ry.

Miksi etenkin työyhteisöjen kannattaa koota joukkue mukaan?

  1. Kilometrikisa houkuttelee pyörän selkään kaiken kuntoiset
  2. Kilometrikisa lisää yhteisöllisyyttä työpaikoilla
  3. Pyöräilymyönteisyys on työpaikan valttikortti
  4. Kilometrikisa konkretisoi työpaikkojen vastuullisuuslupauksia ympäristön ja työhyvinvoinnin osa-alueilla

Tulevat tapahtumat

Ke 28.2. klo 17:00 – 19:00

Vaikuttamisryhmän kokous

Tervetuloa Hepon vaikuttamisryhmän kokoukseen Polkimolle ke 28.2. klo 17-19. Kokouksessa keskustellaan ajankohtaisista pyöräliikenteeseen liittyvistä aiheista. Esityslistan luonnos: https://docs.google.com/document/d/1XZ9ERGno-Ni8JLj6TA6xv8HWJz5kEVxYJ-4fHyQDvng/edit Hepon vaikuttamisryhmä suunnittelee ja toteuttaa yhdistyksen vaikuttamistoimintaa yhdistyksen kokouksien vetämien suuntaviivojen mukaisesti. Vaikuttamisryhmä laatii kannanottoja, kommentteja, mielipidekirjoituksia ja blogeja yhdistyksen puolesta. Lisäksi vaikuttamisryhmä tapaa virkamiehiä ja poliitikkoja, toteuttaa kampanjoita ja tarvittaessa mielenosoituksiakin. Työ tehdään pääasiassa vapaaehtoispohjalta. Kaikki kiinnostuneet ovat tervetulleita mukaan Hepon vaikuttamisryhmään. Paikka: Iso Roobertinkatu 3-5 Sisäpihan/porttikongin kautta sisään, summeri "Kuvasto, Suomen Taiteilijaseura, Pyöräliitto, Pyöräilykuntien verkosto" 2. Krs. Tapaamiseen voi osallistua etäyhteydellä tämän linkin kautta: meet.google.com/qid-izti-uxc Tapahtuma Facebookissa: https://fb.me/e/6uR6NHYzU

Ma 11.3. klo 17:00 – 19:00

Hallituksen kokous

Polkimo, Iso Roobertinkatu 3-5 A 22, 00120 Helsinki
Ma 8.4. klo 17:00 – 19:00

Hallituksen kokous

Polkimo, Iso Roobertinkatu 3-5 A 22, 00120 Helsinki
Ma 13.5. klo 17:00 – 19:00

Hallituksen kokous

Polkimo, Iso Roobertinkatu 3-5 A 22, 00120 Helsinki
Kalenteri