18.10.2023
Tiedotteet

Sähköpyörän arvonta on suoritettu

Voittaja Jami valitsi Helkaman mallin FE584 ja maksoi itse palkintosumman ja pyörän arvon välisen eron.

Hepon jäsenhankintakampanja, jonka voittona oli Helkaman sähköavusteinen pyörä (3299 €) on päättynyt.

Arvonta on suoritettu ja sähkö-Helkaman voitti Jami Lindh Puistolasta.

Jami kertoi pyörän voiton tulevan nyt juuri oikealle henkilölle ja oikeaan aikaan. Hän on miettinyt sähköavusteisen pyörän hankkimista erityisesti talvikäyttöön. Hänen työmatkalleen osuva pohjoisbaana on ollut edellisinä talvina heikosti ennakoitavassa kunnossa, vaikka se kuuluukin Helsingin kaupungin pyöräliikenteen tehostetun talvikunnossapidon verkostoon. Sähköpyörä tulee kannustamaan pyörällä liikkeelle lähtöön silloinkin, kun on riskinä joutua ns. sotkemaan puurossa, kuten Jami asian muotoili.

Jami kertoi liittyneensä Hepoon, koska pitää järjestön roolia tärkeänä, kun lupauksia Helsingin kaupungin paremmasta pyöräiltävyydestä lunastetaan. Hän on ollut jäsenenä jo useamman vuoden ja osallistui arvontaan luettuaan siitä jäsentiedotteesta. Hepon vaikuttamistyön lisäksi Jami arvostaa Hepon retkitoimintaa ja sen mukavia ihmisiä.