20.12.2023
Tiedotteet

Talvikilometrikisan ilmoittautuminen on avautunut

Pyöräilykuntien verkosto kutsuu kaikki mukaan talvikilometrikisaan 1.1.–29.2.2024. Leikkimielisen kisan ilmoittautuminen on nyt avautunut. Tervetuloa mukaan pyöräilemään ja nauttimaan talvesta!

Talvikilometrikisan tavoitteena on kannustaa mahdollisimman moni kulkemaan arkiset matkansa pyöräillen myös talvella. Kisassa kilpaillaan siitä, kenen joukkue tai mikä kunta polkee kisan aikana eniten kilometrejä tai käyttää eniten minuutteja pyörällä liikkumiseen. Mukaan lasketaan myös sähköavusteisella pyörällä poljetut kilometrit.

Osallistuminen Talvikilometrikisaan on helppoa: Kirjaudu sisään järjestelmään https://www.kilometrikisa.fi, tai jos sinulla ei ole tunnuksia, luo itsellesi ensin tunnus. Tämän jälkeen ilmoita joukkue mukaan, valitse joukkueelle osallistumiskoodi, jaa koodia eteenpäin ja innosta myös muut kanssasi polkemaan. Helppoa ja nopeaa!
Klikkaa itsesi siis Kilometrikisan verkkosivuille. Muista kannustaa joukkueeseen erityisesti heitä, jotka eivät ole aiemmin talvella pyöräilyä kokeilleet. Luvassa on jälleen roppakaupalla iloista mieltä ja pakkassäästä punaisia poskia. Ja saattaa olla, että tämän talven jälkeen pyöräily jatkuu myös ensi talvena. Näyttäisi nimittäin siltä, että jos talvella pyöräilyä kerran kokeilee, niin paluuta ei ole.

Hepolla on kisan tehosarjassa oma joukkue, johon ovat tervetulleita ihan kaikki pyöräilykilometreihin katsomatta.

Osallistumistiedot alla:

  • Joukkueen nimi: Helsingin seudun pyöräilijät ry (Hepo)
  • Osallistumiskoodi: kmkisa-talvi24-hepo

Talvipyöräilyiloittelua Instagramissa

Jaa omat talvipyöräilytunnelmasi Kilometrikisan Instagramissa häshtägeillä #kilometrikisa, #talvikilometrikisa tai  #talvikilometrikisa2024. Virittäydy tunnelmaan jo etukäteen ja katso Instagramista aikaisempien vuosien huikeaa talvipyöräilyiloittelua häshtägillä #pyöräilytalvi

Tulevat tapahtumat

Ke 28.2. klo 17:00 – 19:00

Vaikuttamisryhmän kokous

Tervetuloa Hepon vaikuttamisryhmän kokoukseen Polkimolle ke 28.2. klo 17-19. Kokouksessa keskustellaan ajankohtaisista pyöräliikenteeseen liittyvistä aiheista. Esityslistan luonnos: https://docs.google.com/document/d/1XZ9ERGno-Ni8JLj6TA6xv8HWJz5kEVxYJ-4fHyQDvng/edit Hepon vaikuttamisryhmä suunnittelee ja toteuttaa yhdistyksen vaikuttamistoimintaa yhdistyksen kokouksien vetämien suuntaviivojen mukaisesti. Vaikuttamisryhmä laatii kannanottoja, kommentteja, mielipidekirjoituksia ja blogeja yhdistyksen puolesta. Lisäksi vaikuttamisryhmä tapaa virkamiehiä ja poliitikkoja, toteuttaa kampanjoita ja tarvittaessa mielenosoituksiakin. Työ tehdään pääasiassa vapaaehtoispohjalta. Kaikki kiinnostuneet ovat tervetulleita mukaan Hepon vaikuttamisryhmään. Paikka: Iso Roobertinkatu 3-5 Sisäpihan/porttikongin kautta sisään, summeri "Kuvasto, Suomen Taiteilijaseura, Pyöräliitto, Pyöräilykuntien verkosto" 2. Krs. Tapaamiseen voi osallistua etäyhteydellä tämän linkin kautta: meet.google.com/qid-izti-uxc Tapahtuma Facebookissa: https://fb.me/e/6uR6NHYzU

Ma 11.3. klo 17:00 – 19:00

Hallituksen kokous

Polkimo, Iso Roobertinkatu 3-5 A 22, 00120 Helsinki
Ma 8.4. klo 17:00 – 19:00

Hallituksen kokous

Polkimo, Iso Roobertinkatu 3-5 A 22, 00120 Helsinki
Ma 13.5. klo 17:00 – 19:00

Hallituksen kokous

Polkimo, Iso Roobertinkatu 3-5 A 22, 00120 Helsinki
Kalenteri