Jäsenhankintakampanjan säännöt 2021

 1. Helsingin Polkupyöräilijät (HePo) ry:n jäsenhankintakampanjaan osallistumalla voi voittaa Helkaman sähköavusteisen polkupyörän.
  Liity Helsingin Polkupyöräilijät ry:n jäseneksi nettisivujen lomakkeen kautta tai täytä paperilomake HePon tapahtumissa. HePon jäsenet voivat osallistua arvontaan täyttämällä tämän arvontalomakkeen. Osallistuminen ei edellytä HePon jäsenyyttä. Muut voivat osallistua arvontaan täyttämällä tämän arvontalomakkeen.
 2. Arvonnan järjestäjä
  Arvonnan järjestää Helsingin Polkupyöräilijät ry.

  Instagram tai Facebook ei sponsoroi, suosittele tai hallinnoi arvontaa millään tavalla, eikä se liity mitenkään Instagramiin eikä Facebookiin.
 3. Arvonnan alkamis- ja päättymisaika
  Arvontaan voi osallistua maanantai 10.5.2021 klo 12:01 alkaen ja sunnuntaihin 12.9.2021 klo 23.59 saakka.
 4. Arvontaan osallistumisperusteet
  Aikavälillä 10.5.-12.9.2021 Helsingin Polkupyöräilijät (HePo) ry:n jäseneksi liittyneet tai HePon olemassa oleville jäsenille suunnatun arvontalomakkeen tai avoimen arvontalomakkeen täyttäneet osallistuvat arvontaan.

  Arvonta suoritetaan kaikkien osallistujien kesken arvalla eli voitto perustuu sattumaan.

  Vastuu osallistumisen perille saapumisesta osallistumisaikana on osallistujalla. Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä tai muista vastaavista syistä johtuvasta osallistumisesteestä tai virheestä osallistumisessa.

  Sama henkilö voi osallistua arvontaan vain kerran.

  Arvontaan eivät voi osallistua Helsingin Polkupyöräilijät ry:n työntekijät tai heidän lähiomaisensa. Vapaaehtoisjäsenet voivat osallistua arvontaan.

  Voittajan tulee asua Suomessa.
 5. Arvonnan palkinnot
  Arvonnan palkinto on Helkaman sähköavusteinen polkupyörä. Pyörän arvo on jopa 3049 euroa. Palkintopyörän malli ja arvo saattavat muuttua saatavuustilanteesta johtuen. Palkinnon on lahjoittanut Helkama Velox.

  Palkintoa ei vaihdeta rahaksi tai muuksi hyödykkeeksi.
 6. Milloin arvonta tapahtuu?
  Arvonta suoritetaan keskiviikkona 15.9.2021 klo 12:00.
 7. Kuinka voittajille ilmoitetaan voitosta ja palkinnon luovuttamisesta?
  Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Jos voittajaa ei tavoiteta antamiensa yhteystietojen perusteella 14 päivän kuluessa, arvotaan uusi voittaja. Voittajaan ollaan yhteydessä heidän liittymis- tai arvontalomakkeessa antamansa sähköpostiosoitteen välityksellä ja palkinto luovutetaan syyskuun aikana.

  Arvonnassa voittaneelle annetaan tarkemmat ohjeet palkinnon lunastamisesta sähköpostitse. Voittaja sitoutuu noudattamaan näitä ohjeita eikä järjestäjä vastaa ohjeiden vastaisen toiminnan seurauksista miltään osin.
 8. Järjestäjä pidättää oikeuden muuttaa sääntöjä.