Jäsenkampanjan säännöt 2023

 1. Helsingin seudun pyöräilijät ry:n (Hepo) jäsenkampanjaan osallistumalla voi voittaa Helkaman sähköavusteisen polkupyörän.
  Liity Helsingin seudun pyöräilijät ry:n jäseneksi nettisivujen lomakkeen kautta tai täytä paperilomake Hepon tapahtumissa. Hepon olemassa olevat jäsenet ja ei-jäsenet voivat osallistua arvontaan täyttämällä arvontalomakkeen. Osallistuminen ei edellytä Hepon jäsenyyttä.
 2. Arvonnan järjestäjä
  Arvonnan järjestää Helsingin seudun pyöräilijät ry.

  Instagram tai Facebook ei sponsoroi, suosittele tai hallinnoi arvontaa millään tavalla, eikä se liity mitenkään Instagramiin eikä Facebookiin.
 3. Arvonnan alkamis- ja päättymisaika
  Arvontaan voi osallistua alkaen lauantaista 6.5.2023 kello 00.00. Osallistumisaika päättyy perjantaina 29.9.2023 kello 23.59.
 4. Arvontaan osallistumisperusteet
  Aikavälillä 6.5.2023 klo 00.00 – 29.9.2023 klo 23.59 Helsingin seudun pyöräilijät (Hepo) ry:n jäseneksi liittyneet tai avoimen arvontalomakkeen täyttäneet osallistuvat arvontaan.

  Arvonta suoritetaan kaikkien osallistujien kesken arvalla eli voitto perustuu sattumaan.

  Vastuu osallistumisen perille saapumisesta osallistumisaikana on osallistujalla. Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä tai muista vastaavista syistä johtuvasta osallistumisesteestä tai virheestä osallistumisessa.

  Sama henkilö voi osallistua arvontaan vain kerran. Sama henkilö voi voittaa ainoastaan yhden palkinnon.

  Arvontaan eivät voi osallistua Helsingin seudun pyöräilijät ry:n työntekijät tai heidän lähiomaisensa. Vapaaehtoisjäsenet voivat osallistua arvontaan.

  Voittajan tulee asua Suomessa.
 5. Arvonnan palkinnot
  Arvonnan palkintoina on Helkaman sähköavusteinen polkupyörä. Pyörän arvo on jopa 3 299 euroa/kappale. Palkintopyörän malli ja arvo saattavat muuttua saatavuustilanteesta johtuen. Palkinnon on lahjoittanut Helkama Velox. Palkintoa ei vaihdeta rahaksi tai muuksi hyödykkeeksi.
 6. Milloin arvonta tapahtuu?
  Arvonta suoritetaan keskiviikkona 04.10.2023 klo 14.00.
 7. Kuinka voittajille ilmoitetaan voitosta ja palkinnon luovuttamisesta?
  Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Jos voittajaa ei tavoiteta antamiensa yhteystietojen perusteella 14 päivän kuluessa, arvotaan uusi voittaja. Voittajaan ollaan yhteydessä heidän liittymis- tai arvontalomakkeessa antamansa sähköpostiosoitteen välityksellä ja palkinto luovutetaan lokakuun aikana.

  Arvonnassa voittaneelle annetaan tarkemmat ohjeet palkinnon lunastamisesta sähköpostitse. Voittaja sitoutuu noudattamaan näitä ohjeita eikä järjestäjä vastaa ohjeiden vastaisen toiminnan seurauksista miltään osin.
 8. Järjestäjä pidättää oikeuden muuttaa sääntöjä.