Pyörällä kauppaan-päivä

Valtakunnallista Pyörällä kauppaan -päivää vietetään Pyöräilyviikolla perjantaina 11.9.2020. 

Pyörällä kauppaan -päivänä kannustetaan kaikkia kansalaisia hoitamaan ostosreissut polkupyörällä. Helpoimmillaan voit osallistua käymällä fillarilla kaupassa ja jakamalla pyöräilyn ilosanomaa kannustamalla tutut tekemään samoin. 

Ostokset kulkevat näppärästi myös fillarilla 

Pyörällä kaupassa käynti on näppärää ja ostoksia voit pakata esim. reppuun, tarakalle, koriin tai pyörän sivulaukkuihin. Pääkaupunkiseudun HSL Kaupunkipyöristäkin löydät näppärän etukorin päivittäisten ostosten kuljettamiseen. Isompien ostosten kuljetus puolestaan onnistuu esimerkiksi sivulaukuilla, lastipyörällä tai peräkärryllä. Tiesitkö, että Helsingin Polkupyöräilijät Ry:n jäsenetuna saat mahdollisuuden lainata maksutta Burley Flatbed polkupyörän peräkärryä

Vinkkejä kauppiaille
Kaupan alan toimijoilla on mainio mahdollisuus edistää pyöräilyä laadukkaan pyöräpysäköinnin, viestinnän ja pyöräilijöille suunnattujen palvelujen kautta. Pyöräilykuntien verkosto on luonut kampanjoinnin tueksi teemaan liittyviä julisteita ja tarroja ”Tervetuloa pyöräilijä!” -tarra, joita voi käyttää esimerkiksi kivijalkakauppojen ja muiden liikkeiden ikkunassa.

Helsingin Polkupyöräilijät (HePo) Ry:n jäsenenä saat ilon irti pyöräilystä vuoden ympäri 
HePo ajaa pääkaupunkiseudun pyöräilijöiden etua sekä toimii turvallisen, sujuvan ja viihtyisän pyöräilyn puolesta. Jäsenenä pysyt perillä pyöräilyyn liittyvistä uutisista ja tapahtumista. Kuka tahansa pyörällä liikkuva tai pyöräilyn edistämistä kannattava henkilö tai yhteisö voi liittyä HePon jäseneksi

HePon jäsenalennuksia saat monilta yhteistyökumppaneilta, mm. pyöräilytarvikkeista ja niin pyörän kuin pyöräilijänkin huollosta.