Pyörällä kauppaan-päivä

Valtakunnallista Pyörällä kauppaan -päivää vietetään Pyöräilyviikolla perjantaina 11.9.2020. 

Pyörällä kauppaan -päivänä kannustetaan kaikkia kansalaisia hoitamaan ostosreissut polkupyörällä. Helpoimmillaan voit osallistua käymällä fillarilla kaupassa ja jakamalla pyöräilyn ilosanomaa kannustamalla tutut tekemään samoin. 

Ostokset kulkevat näppärästi myös fillarilla 

Pyörällä kaupassa käynti on näppärää ja ostoksia voit pakata esim. reppuun, tarakalle, koriin tai pyörän sivulaukkuihin. Pääkaupunkiseudun HSL Kaupunkipyöristäkin löydät näppärän etukorin päivittäisten ostosten kuljettamiseen. Isompien ostosten kuljetus puolestaan onnistuu esimerkiksi sivulaukuilla, lastipyörällä tai peräkärryllä. Tiesitkö, että Helsingin Polkupyöräilijät Ry:n jäsenetuna saat mahdollisuuden lainata maksutta Burley Flatbed polkupyörän peräkärryä

Vinkkejä kauppiaille
Kaupan alan toimijoilla on mainio mahdollisuus edistää pyöräilyä laadukkaan pyöräpysäköinnin, viestinnän ja pyöräilijöille suunnattujen palvelujen kautta. Pyöräilykuntien verkosto on luonut kampanjoinnin tueksi teemaan liittyviä julisteita ja tarroja ”Tervetuloa pyöräilijä!” -tarra, joita voi käyttää esimerkiksi kivijalkakauppojen ja muiden liikkeiden ikkunassa.

Helsingin Polkupyöräilijät (HePo) Ry:n jäsenenä saat ilon irti pyöräilystä vuoden ympäri 
HePo ajaa pääkaupunkiseudun pyöräilijöiden etua sekä toimii turvallisen, sujuvan ja viihtyisän pyöräilyn puolesta. Jäsenenä pysyt perillä pyöräilyyn liittyvistä uutisista ja tapahtumista. Kuka tahansa pyörällä liikkuva tai pyöräilyn edistämistä kannattava henkilö tai yhteisö voi liittyä HePon jäseneksi

HePon jäsenalennuksia saat monilta yhteistyökumppaneilta, mm. pyöräilytarvikkeista ja niin pyörän kuin pyöräilijänkin huollosta. 

Tulevat tapahtumat

Ma 12.12. klo 17:00 – 19:00

Hallituksen kokous

Polkimo, Iso Roobertinkatu 3-5 A 22, 00120 Helsinki
Ke 14.12. klo 17:00 – 19:00

Vaikuttamisryhmän kokous

Tervetuloa Hepon vaikuttamisryhmän kokoukseen Polkimolle ke 14.12. klo 17-19. Tapaamiseen voi osallistua myös etäyhteydellä.


Kokouksessa keskustellaan ajankohtaisista pyöräliikenteeseen liittyvistä aiheista.

Esityslista luonnos:
https://docs.google.com/document/d/1vz7EJYFG8u45mGflNcaf-rRhxPkZWdieYYn-DpN6igU/edit?usp=sharing

Hepon vaikuttamisryhmä suunnittelee ja toteuttaa yhdistyksen vaikuttamistoimintaa yhdistyksen kokouksien vetämien suuntaviivojen mukaisesti. Vaikuttamisryhmä laatii kannanottoja, kommentteja, mielipidekirjoituksia ja blogeja yhdistyksen puolesta. Lisäksi vaikuttamisryhmä tapaa virkamiehiä ja poliitikkoja, toteuttaa kampanjoita ja tarvittaessa mielenosoituksiakin. Työ tehdään pääasiassa vapaaehtoispohjalta.

Kaikki kiinnostuneet ovat tervetulleita mukaan Hepon vaikuttamisryhmään.

Paikka: Iso Roobertinkatu 3-5 Sisäpihan/porttikongin kautta sisään, summeri "Kuvasto, Suomen Taiteilijaseura, Pyöräliitto, Pyöräilykuntien verkosto" 2. Krs.

Tapaamiseen voi osallistua etäyhteydellä tämän linkin kautta: meet.google.com/mfv-pjep-pjq

Tapahtuma Facebookissa: https://fb.me/e/3QYhX2oHh

Join with Google Meet: https://meet.google.com/mfv-pjep-pjq Or dial: (FI) +358 9 23132630 PIN: 229780208# More phone numbers: https://tel.meet/mfv-pjep-pjq?pin=1906002778798&hs=7 Learn more about Meet at: https://support.google.com/a/users/answer/9282720