3.4.2019
Tiedotteet

Henni Ahvenlampi aloitti HePon toiminnanjohtajana

Henni Ahvenlampi on Helsingissä asuva aktiivipyöräilijä, jolle pyöräily on sekä tärkeä liikennemuoto että luonteva osa kestävää ja terveellistä elämäntapaa. HePon toiminnanjohtajana hän tulee edistämään kaikenikäisten mahdollisuutta päästä nauttimaan pyöräilyn ilosta turvallisessa ja viihtyisässä ympäristössä.

Henniä kuvataan positiiviseksi ja yhteistyökykyiseksi ihmiseksi, jonka innostus on tarttuvaa. Hän tulee tekemään työnsä yhdistyksen hallituksen linjaamalla tavalla, jäseniä kuunnellen ja linjassa yhteistyökumppanien kanssa. Tätä ennen Henni on ollut mukana HePon toiminnassa yhdistyksen vaikuttamisryhmässä mm. tämän kevään pyörävaalien toteutuksessa sekä aktiivisena keskustelijana yhdistyksen Facebook-ryhmässä.

Henni on vaikuttamisviestintäalan ammattilainen, jolla on myös käyttäjälähtöisen kehittämisen ja tapahtumatuotannon osaamista. Hän on työskennellut mm. kiertotalouspalveluita kehittävissä IT-alan start-upeissa markkinointipäällikkönä ja Community Managerina, järjestösektorilta kestävän elämäntavan Kierrätystehdas-yleisötapahtuman tuotannosta sekä julkiselta sektorilta mm. maahanmuuttoalan tehtävistä. Henni on tuottanut myös salsatapahtumia, joten myös liikunta-ala on hänelle tuttu.

Uuden toiminnanjohtajan tavoittaa osoitteesta henni.ahvenlampi at hepo.fi tai toiminnanjohtaja at hepo.fi ja puhelimitse numerosta 041-3191002. Hänet voi tavata myös matalan kynnyksen hengailuilloissa ja muissa HePon tapahtumissa.