4.10.2021
Tiedotteet

Hepon syyskokous 27.10.2021 Töölön kirjastossa

Tervetuloa Helsingin seudun pyöräilijät ry:n sääntömääräiseen syyskokoukseen!

  • Aika: Keskiviikko 27.10.2021 klo 18.00
  • Paikka: Töölön kirjaston Mika Waltari -sali (neljäs kerros), Topeliuksenkatu 6, 00250 Helsinki
  • Tapahtuma Facebookissa

Töölön kirjaston Mika Waltari -salissa on paikat 80 kuulijalle. Valitsimme tämän tilan, jotta turvavälejä on helppo pitää.

Kokoukseen voi osallistua myös etäyhteydellä tästä linkistä: meet.google.com/xuo-trwr-vpf

Kokouksessa käsitellään sääntöjen määräämät asiat:

  • Jäsenmaksun ja kannatusjäsenmaksun vahvistaminen vuodeksi 2022
  • Luottamushenkilöiden palkkioista päättäminen
  • Vuoden 2022 toimintasuunnitelman ja talousarvion vahvistaminen
  • Hallituksen jäsenten valitseminen
  • Toiminnantarkastajan ja varatoiminnantarkastajan valitseminen

Lisäksi kokouksessa päätetään 5000 euron luottolimiitin hakemisesta Danske Bankilta sekä samansuuruisen talletusvakuuden antamisesta. Pankilta saatujen ohjeiden mukaan päätös luottokortin hakemisesta on tehtävä yhdistyksen varsinaisessa kokouksessa, eli hallituksen tekemä päätös ei ole riittävä.

Kiinnostaisiko Sinua hallituksessa toimiminen? Tule rohkeasti mukaan!

Haluatko vaikuttaa pyöräliikenteen kehittämiseen pyöräilijöiden näkökulmasta, suunnitella ja toteuttaa Hepon tapahtumia vai ovatko intohimosi retki- ja lenkkitoiminnan puolella? Hallitus on oiva paikka osallistua näihin ja moneen muuhun pyöräilytoimintaan.

Tule rohkeasti mukaan rakentamaan Heposta Suomen rullaavinta pyöräilijöiden yhteisöä! Tai jos tunnet henkilön joka voisi olla kiinnostunut, vinkkaa tästä mahdollisuudesta hänelle! Hallitukseen voi ilmoittautua ehdolle vaikka ei pääsisi paikalle syyskokoukseen, ja toisaalta ehdolle voi ilmoittautua vasta kokouksen aikanakin.

Hallituskausi kestää yhden vuoden ja hallituksessa voit toimia joko varsinaisena tai varajäsenenä. Voit kysyä kokemuksia hallitustoiminnasta nykyisiltä hallituksen jäseniltä. Yhteystiedot löytyvät Hepon kotisivuilta. Jos olet kiinnostunut hallitustoiminnasta, mutta et pääse paikalle kokoukseen, ota yhteyttä puheenjohtaja Timo Hastiin, timo.hast at hepo.fi.

Tärkeintä on innostus, aktiivisuus ja halu oppia. Hepon hallituksessa pääset oppimaan uutta, työskentelemään muiden aktiivien kanssa yhteisen intohimon äärellä sekä seuraamaan pyöräliikenteen nousua näköalapaikalta. Pyöräilyn edistäminen on yleishyödyllistä ja arvokasta työtä, ja parhaimmillaan se palkitsee tekijänsä konkreettisina aikaansaannoksina ja uudistuksina, jotka hyödyttävät kaikkia kaupunkilaisia.