Jäsenhankintakampanjan säännöt 2020

 1. Helsingin Polkupyöräilijät (HePo) Ry:n jäsenhankintakampanjaan osallistumalla voi voittaa Tunturi Poni -polkupyörän. Liity Helsingin Polkupyöräilijät Ry:n jäseneksi nettisivujen lomakkeen kautta tai täytä paperilomake Pyöräilyviikon 2020 tapahtumissa. HePon jäsenet voivat osallistua arvontaan täyttämällä tämän arvontalomakkeen. Osallistuminen ei edellytä HePon jäsenyyttä. Muut voivat osallistua arvontaan täyttämällä tämän arvontalomakkeen.
 2. Arvonnan järjestäjä
  Arvonnan järjestää Helsingin Polkupyöräilijät Ry.

  Instagram tai Facebook ei sponsoroi, suosittele tai hallinnoi arvontaa millään tavalla, eikä se liity mitenkään Instagramiin eikä Facebookiin.
 3. Arvonnan alkamis- ja päättymisaika
  Arvontaan voi osallistua tiistaista 1.9.2020 klo 8:01 alkaen ja sunnuntaihin 20.9.2020 klo 23.59 saakka.
 4. Arvontaan osallistumisperusteet
  Aikavälillä 1.9.-20.9.2020 Helsingin Polkupyöräilijät (HePo) Ry:n jäseneksi liittyneet tai HePon olemassa oleville jäsenille suunnatun arvontalomakkeen tai avoimen arvontalomakkeen täyttäneet osallistuvat arvontaan.

  Arvonta suoritetaan kaikkien osallistujien kesken arvalla eli voitto perustuu sattumaan.

  Vastuu osallistumisen perille saapumisesta osallistumisaikana on osallistujalla. Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä tai muista vastaavista syistä johtuvasta osallistumisesteestä tai virheestä osallistumisessa.

  Sama henkilö voi osallistua arvontaan vain kerran.

  Arvontaan eivät voi osallistua Helsingin Polkupyöräilijät Ry:n työntekijät tai heidän lähiomaisensa. Vapaaehtoisjäsenet voivat osallistua arvontaan.

  Voittajien tulee asua Suomessa.
 5. Arvonnan palkinnot
  Arvonnan pääpalkintona on Tunturi Climate Cycling Poni -polkupyörä, joka on väriltään vihreä, ja jonka on suunnitellut Stefan Lindfors, ja joita on valmistettu rajattu erä. Palkinnon on lahjoittanut Tunturi-Hellberg Oy Ltd.

  Pääpalkintona arvottavaa vihreää Tunturi Poni – polkupyörää ei voi vaihtaa toiseen malliin tai väriin. Palkintoa ei vaihdeta rahaksi tai muuksi hyödykkeeksi.
 6. Milloin arvonta tapahtuu?
  Arvonta suoritetaan keskiviikkona 23.9.2020 klo 12:00.
 7. Kuinka voittajille ilmoitetaan voitosta ja palkinnon luovuttamisesta?
  Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Voittajaan ollaan yhteydessä heidän liittymis- tai arvontalomakkeessa antamansa sähköpostiosoitteen välityksellä ja palkinto luovutetaan syyskuun aikana.

  Arvonnassa voittaneelle annetaan tarkemmat ohjeet palkinnon lunastamisesta sähköpostitse. Voittaja sitoutuu noudattamaan näitä ohjeita eikä järjestäjä vastaa ohjeiden vastaisen toiminnan seurauksista miltään osin.
 8. Järjestäjä pidättää oikeuden muuttaa sääntöjä.