Pyöräilyviikko: Avajaiset Kansalaistorilla

Tule viettämään Pyöräilyviikon avajaisia Helsingin Kansalaistorille klo 12-16.

Oletko epävarma, onko pyöräsi turvallisessa ajokunnossa? Tuo se maksuttomaan katsastukseen, jossa ystävällinen katsastaja Hiltusen pyörähuollosta tarkastaa pyöräsi kunnon ja merkitsee mahdolliset korjaustarpeet katsastuskorttiin.

Hävikkikukkakauppa Kukkis ohjaa maksuttoman pyöränkoristelutyöpajan, jossa voit kaunistaa pyöräsi leikkokukilla klo 12 lähtien ja osallistua myös Kaunein pyörä -kisaan, jonka voittajat julkistetaan klo 15.

Kansalaistorin tapahtumasta saat myös vinkkejä ja tietoa niin pyöräilystä, liikennesäännöistä kuin kaupungin pyöräliikenneinfrastakin ja voit kokeilla onneasi onnenpyörässä!

Valitettavasti avajaisten osaksi suunniteltu pyöräparaati on peruutettu koronatilanteen vuoksi.

Tapahtuma on osa Pääkaupunkiseudun Pyöräilyviikkoa 2021
https://hepo.fi/pyorailyviikko/

Helsingin Polkupyöräilijät ry yhteistyössä Helsingin, Vantaan ja Espoon kaupunkien ja HSL:n kanssa järjestää Pyöräilyviikon 28.8.-5.9.2021.

Pyöräilyviikon ohjelmakokonaisuus on toteutettu sellaiseksi, että siihen voi osallistua turvallisesti. Pyöräilyviikko tulee kaikissa olosuhteissa noudattamaan viranomaisen määräyksiä ja suosituksia koronatilanteen huomioon ottaen.

Tulevat tapahtumat

Ma 13.12. klo 17:00 – 19:00

Hallituksen kokous

Polkimo (Pyöräliitto, Pyöräilykuntien verkosto, Helsingin Polkupyöräilijät), Iso Roobertinkatu 3-5 A 22, 00120 Helsinki, Finland