16.11.2020
Tiedotteet

[PERUTTU] Talvirengastyöpajat pyöräileville lauantaina 28.11.2020

HUOM!
Koronatilanteen kehityksen ja muuttuvien paikallisten rajoitusten vuoksi tapahtuma on jouduttu peruuttamaan. Ilmoittautuneille on tiedotettu tilanteesta sähköpostilla 26.11.2020.

PLEASE NOTE:
Due to current Covid-19 situation and changes in local regulations and restrictions, this event has been canceled. Participants have been informed by email on 26th November 2020.
[To read information about this DIY winter tyre workshop in English, please click here to read our press release]

Onko pyörän talvirenkaiden vaihto jäänyt vain ajatuksen tasolle? Tyssääkö ympärivuotinen pyöräilyinnostuksesi liukkaiden kelien takia? Nyt ei kannata jäädä vitkastelemaan, sillä meillä on sinulle ratkaisu! Ota tänä vuonna pyörää sarvista ja opi vaihtamaan omat talvirenkaasi maksuttomassa talvirengastyöpajassa!

Pyörän huollon ammattilaiset opastavat rengaiden vaihdossa tee-se-itse-työpajassa.
Kuva: Vapaus.io

Ole fiksu ja omatoiminen kuin hollantilainen konsanaan ja opi uusi hyödyllinen taito. Säästät jatkossa niin rahaa kuin hermojakin.

Tule mukaan Alankomaiden suurlähetystön sponsoroimaan talvirengastyöpajaan, jonka Helsingin Polkupyöräilijät ry (HePo) järjestää yhteistyössä pyörähuoltopalveluita tarjoavan Vapauden kanssa. Mukana tunnelmallisen tapahtuman menossa myös Bike Café Espa.

Tapahtuma on maksuton osallistujille. Voit tuoda mukanasi omat talvirenkaasi tai ostaa ne Vapaus.io:lta paikan päältä. Vapaus tarjoaa HePon jäsenille 10 % alennuksen huoltopalveluista ja kaikista tuotteista. Muistathan, että HePon jäsenenä saat alennuksia ja etuja myös useista eri pyöräliikkeistä; mm. palveluista, tarvikkeista ja varaosista. Kurkkaa kaikki HePon jäsenedut täältä

Paikkoja on rajoitetusti, joten ilmoittaudu mukaan nyt

Ajankohta: lauantaina 28.11. klo 12-15 (kolme yhden tunnin työpajaa, kuhunkin mahtuu max. 10 osallistujaa)

Paikka: Alankomaiden suurlähetystön parkkihalli, Erottajankadulla, 00130 Helsinki. Tarkka osoite ja saapumisohjeet lähetetään sähköpostilla ilmoittautuneille.

Ilmoittaudu mukaan:  https://forms.gle/H8c5KcZxceh1ohAp8 
Ilmoittaudu viimeistään 25.11. mennessä.

Tapahtuma Facebookissa: facebook.com/events/471724177128104

Tapahtuma järjestetään ajankohtaisten koronarajoitusten mukaisesti. Tarjolla on kolme tunnin mittaista työpajaa, joihin kuhunkin otetaan maksimissaan 10 osallistujaa kerrallaan. Tapahtumassa huolehditaan turvaväleistä ja käsihygieniasta sekä suositellaan maskin käyttöä. Tilana toimii ilmava parkkihalli. Pukeuduthan lämpimästi ja niin, että työskentely pyöräsi parissa on mukavaa. Ethän saavu tapahtumaan mikäli sinulla on koronaan tai muuhun tartuntatautiin viittaavia oireita. Ilmoitathan ystävällisesti mahdollisesta peruutuksesta sähköpostilla kati.pankka(a)hepo.fi.

Pyörän talvirenkaiden jäljet. Kuvaaja: Timo Halo

Työpajan tavoitteena on rohkaista yhä useampia jatkamaan pyörällä liikkumista myös liukkailla keleillä. Työpajat ovat osallistujille maksuttomia ja avoimia kaikille. Alankomaiden suurlähetystö Helsingissä haluaa tukea kaupunkilaisia terveellisen ja ympäristöystävällisen kulkumuodon valinnassa ja sponsoroi tätä tapahtumaa.

Tunnelmalliset työpajat järjestetään suomeksi ja englanniksi

Työpajojen asiantuntijoiksi haettiin avoimella tarjouspyynnöllä pyörähuoltoliikettä, joka pystyy toimimaan mobiilisti ja opastamaan osallistujia niin suomeksi kuin englanniksikin. Mukaan pyörähuollon asiantuntijoiksi saatiin Vapaus.io. Vapaus tarjoaa myös 10 % alennuksen kaikista tuotteista ja huolloista Helsingin Polkupyöräilijät ry (HePo) jäsenille.

Pyörähuollon asiantuntijan vinkkeihin sekä työpajojen tunnelmaan voi tutustua myös kotoa käsin Helsingin Polkupyöräilijät Ry:n Facebook-sivun Live lähetyksen kautta.

Tulevat tapahtumat

Ke 27.10. klo 18:00 – 20:00

Syyskokous

Tervetuloa Hepon sääntömääräiseen syyskokoukseen!

Aika: Keskiviikko 27.10.2020 klo 18.00
Paikka: Töölön kirjaston Mika Waltari -sali (neljäs kerros), Topeliuksenkatu 6, 00250 Helsinki

Töölön kirjaston Mika Waltari -salissa on paikat 80 kuulijalle. Valitsimme tämän tilan, jotta turvavälejä on helppo pitää.

Kokoukseen voi osallistua myös etäyhteydellä tästä linkistä:
meet.google.com/xuo-trwr-vpf

Kokouksessa käsitellään sääntöjen mukaiset asiat, kuten

- Jäsenmaksun ja kannatusjäsenmaksun vahvistaminen vuodeksi 2022
- Luottamushenkilöiden palkkioista päättäminen
- Vuoden 2022 toimintasuunnitelman ja talousarvion vahvistaminen
- Puheenjohtajan ja hallituksen jäsenten valitseminen
- Toiminnantarkastajan ja varatoiminnantarkastajan valitseminen

Lisäksi kokouksessa päätetään 5000 euron luottolimiitin hakemisesta Danske Bankilta sekä samansuuruisen talletusvakuuden antamisesta. Pankilta saatujen ohjeiden mukaan päätös luottokortin hakemisesta on tehtävä yhdistyksen varsinaisessa kokouksessa, eli hallituksen tekemä päätös ei ole riittävä.

Syyskokouksen esityslista
https://drive.google.com/file/d/1YxE3aceCv9QyCXJ0qg4bBWqVr5-bVOjD/edit

Toimintasuunnitelma 2022
https://drive.google.com/file/d/1nuJbE4eg-sCh1YWrEagfwuWXpxhcOAxJ/edit

Talousarvio 2022
https://drive.google.com/file/d/1ZZbEN7ncHoo68BAas0NnB516T3JZkdBf/edit

Tapahtuma Facebookissa: https://fb.me/e/4IinfQMeK This event has a video call. Join: https://meet.google.com/xuo-trwr-vpf (FI) +358 9 85691202 PIN: 520600592# View more phone numbers: https://tel.meet/xuo-trwr-vpf?pin=7175596660076&hs=7

Ma 8.11. klo 17:00 – 19:00

Hallituksen kokous

Polkimo (Pyöräliitto, Pyöräilykuntien verkosto, Helsingin Polkupyöräilijät), Iso Roobertinkatu 3-5 A 22, 00120 Helsinki, Finland
Ma 13.12. klo 17:00 – 19:00

Hallituksen kokous

Polkimo (Pyöräliitto, Pyöräilykuntien verkosto, Helsingin Polkupyöräilijät), Iso Roobertinkatu 3-5 A 22, 00120 Helsinki, Finland
Kalenteri