1.9.2020
Tiedotteet

Liity HePon jäseneksi ja voit voittaa Tunturi Ponin!

Haluatko edistää turvallista ja mukavaa pyöräilykulttuuria? Liity Helsingin Polkupyöräilijöiden jäseneksi!

Tunnetko jo Helsingin Polkupyöräilijät eli tuttavallisemmin HePon?

Olemme pääkaupunkiseudulla pyörällä liikkuvien yhteisö ja edunvalvoja. Tavoitteenamme on parantaa pyöräilyn edellytyksiä ja tehdä pääkaupunkiseudusta viihtyisämpi, turvallisempi ja sujuvampi paikka elää ja liikkua.

Helsingin Polkupyöräilijät ry, tuttavallisemmin HePo, on pyöräilyn edistämiseen keskittynyt kansalaisjärjestö, jolla on yli 1500 jäsentä. Kaikki pyöräilevät ja pyöräilystä kiinnostuneet ovat tervetulleita joukkoomme. Pyrimme vaikuttamaan lainsäädäntöön ja liikennesuunnitteluun niin paikallisella kuin valtakunnallisella tasolla. Puoluepoliittisesti HePo on sitoutumaton. Vaikuttamisen ohella myös pyöräretkien järjestäminen on ollut alusta alkaen näkyvä ja merkittävä osa HePon toimintaa. Pyöräretket löytyvät HePon kalenterista.

HePon jäsenenä pääset hyödyntämään rahanarvoisia jäsenetuja joilla mm. huollatat niin pyörää kuin pyöräilijääkin mukavilla alennuksilla. 30 euron vuosijäsenmaksu maksaa itsensä nopeasti takaisin.

Jos koet, että pyöräilyolosuhteisiin pitäisi vaikuttaa, liity HePon jäseneksi. Tule mukaan toimintaan tai rivijäseneksi. Saat sähköisen jäsentiedotteemme noin kerran kuussa, jäsenalennuksia yhteistyökumppaneiltamme – ja pysyt perillä pyöräilyyn liittyvistä uutisista ja tapahtumista.

Liittymällä HePon jäseneksi 1.-20.9. voit voittaa uniikin Tunturi Poni -polkupyörän!
Liity tästä: https://hepo.fi/yhdistys/liity-jaseneksi/

Ainutlaatuisen, pienikokoisen, näppärän ja kevyen kaupunkiajoon soveltuvan pyörän on suunnitellut Stefan Lindfors yhteistyössä Tunturin teknisestä suunnittelusta vastaavan henkilöstön kanssa. Näitä pyöriä on valmistettu vain rajoitettu erä ja jokainen pyörä on yksilöllisesti numeroitu. Pyörän suositushinta on 649€. Pyörästä löytyy jousitettu keula, joka on omiaan kaupungin mukulakiviä ja kynnyksiä varten. Vaihteistoa voidaan käyttää ilman, että käsiä pitää irrottaa ohjaustangosta.

Arvonnan säännöt
HePon jäsenet voivat osallistua arvontaan tästä.

#pyöräilyviikko2020 #pyöräilynilo #pyöräily #pyöräliikenne #pyöräilyviikko #tunturi #tunturibike #tunturipyörä