Vaikuttaminen

Hepon vaikuttamisryhmä suunnittelee ja toteuttaa yhdistyksen vaikuttamistoimintaa yhdistyksen kokouksien vetämien suuntaviivojen mukaisesti. Pääset vaikuttamisryhmään lähettämällä sähköpostia Hepon toiminnanjohtajalle henni.ahvenlampi@hepo.fi.

Vaikuttamisryhmä laatii kannanottoja, kommentteja, mielipidekirjoituksia ja blogeja yhdistyksen puolesta. Lisäksi vaikuttamisryhmä tapaa virkamiehiä ja poliitikkoja, toteuttaa kampanjoita ja tarvittaessa mielenosoituksiakin.

Pieni vaikuttajan opas

Hepo on julkaissut järjestön aktiivien yhdessä kirjoittaman Pienen vaikuttajan oppaan. Verkossa julkaistun oppaan tarkoitus on opettaa ja kannustaa ihmisiä kommentoimaan pääkaupunkiseudulla tehtävää liikennesuunnittelua ja sitä kautta tukea kaupunkien tavoitteita kehittyä paremmiksi pyöräilykaupungeiksi.

Viisi osaisen artikkelisarjan ensimmäinen osa käsittelee vaikuttamisen tasoja sekä antaa ideoita siitä, mihin voi ja kannattaa vaikuttaa. Ensimmäinen osa sisältää myös yleisohjeita suunnitelmien kommentoinnista sekä lyhyen vaikuttamisen sanaston. Muissa artikkelisarjan osissa avataan vaikuttamisen keinoista kussakin pääkaupunkiseudun kunnassa.

Tutustu sarjaan tästä.

Löysitkö tästä artikkelisarjasta kehitettävää? Kommentoi tekstiä Google Drivessä.