Kuntolenkit

Hepon ohjattu lenkkitoiminta käynnistetään uudelleen heinäkuussa 2021, tarkemmat tiedot löydät lenkkikalenterista. Aluksi keskitytään ns. matalan kynnyksen lenkkeihin joihin aloittelijankin on helppo osallistua.

Hepon kuntolenkkien tavoitteena on pyöräilemällä kehittää ja ylläpitää osallistujien kuntoa, sekä totuttaa osallistujia sujuvaan ja turvalliseen ryhmäajoon. Lenkit ovat maksuttomia ja avoimia kaikille halukkaille yhdistyksen jäsenyydestä riippumatta. Lenkit ajetaan osallistujien omalla vastuulla.

Kuntolenkkejä ajetaan sekä tasatehoisina lenkkeinä että vaihtelevan rasituksen lenkkeinä (intervalliharjoitus). Aloittelijoille suositellaan ensisijaisesti tasatehoisia lenkkejä. Kokeneemmille osallistujille tarkoitetuilla lenkeillä saattaa olla intervalliharjoitusten lisäksi muitakin teemoja, kuten mäkikirejä tai telaketjuharjoittelua.

Jos sinulla on kysyttävää lenkkitoiminnasta tai haluat antaa palautetta, lähetä postia osoitteeseen lenkkivastaava@hepo.fi

Ennen kuin tulet lenkille, tutustu seuraaviin ohjeisiin:

Ajantasaisimmat kuntolenkkeihin liittyvät tiedot ja tiedotukset löydät Hepon lenkit -Facebook-ryhmästä sekä Fillari-lehden foorumin viestiketjusta. Foorumin Yhteislenkit- ja ajoporukat -osiosta löytyy lisäksi muitakin pääkaupunkiseudulla ajettaviin kuntolenkkeihin liittyviä viestiketjuja.

Tulevat tapahtumat

Ke 24.8. klo 18:00 – 20:00

Hepon vaikuttamistoiminnan ilta


Tervetuloa tutustumaan Helsingin seudun pyöräilijöiden eli Hepon vaikuttamistoimintaan ke 24.8. klo 18-20

Haluaisitko aktiivisemmin mukaan Hepon toimintaan kehittämään Helsinkiin, Espooseen tai Vantaalle parempaa kaupunkia pyöräillä? Hepon tavoitteena on turvallinen, sujuva ja viihtyisä liikenne sekä jalan että pyörällä liikkuville. Vapaaehtoistoiminnan mahdollisuuksia näiden teemojen parissa on monia.

Hepon järjestönä tekemään vaikuttamistyöhön pääsee tutustumaan ke 24.8. klo 18-20 Hepon uusien vaikuttamisillassa, johon kaikki ovat lämpimästi tervetulleita.
Tule tapaamaan järjestön aktiiveja ja nykyisiä Hepon hallituslaisia sekä viettämään iltaa kanssamme.

Tapaamisessa tutustumme siihen, miten Hepon kannanottojen yhteiskirjoittaminen organisoidaan ja miten katu- ja liikennesuunnitelmia luetaan. Tapaamisessa käydään myös avointa keskustelua pyöräliikenteen kehittämisen ajankohtaisista aiheista.

Hepon vaikuttamisryhmä suunnittelee ja toteuttaa yhdistyksen vaikuttamistoimintaa yhdistyksen kokousten vetämien suuntaviivojen mukaisesti. Vaikuttamisryhmä laatii kannanottoja, kommentteja, mielipidekirjoituksia ja blogeja yhdistyksen puolesta. Lisäksi vaikuttamisryhmä tapaa virkamiehiä ja poliitikkoja, toteuttaa kampanjoita ja tarvittaessa mielenosoituksiakin. Työ tehdään pääasiassa vapaaehtoispohjalta. Kaikki kiinnostuneet ovat tervetulleita mukaan tähän tapaamiseen ja Hepon vaikuttamisryhmään.

Tervetuloa tutustumaan Hepon vaikuttamistoimintaan ke 24.8. klo 18-20.
Osoite: Iso Roobertinkatu 3-5 A 22, porttikongin kautta sisään, ovisummeri "Kuvasto, Suomen Taiteilijaseura, Pyöräliitto, Pyöräilykuntien verkosto", 2. krs. Lisätietoja toiminnanjohtaja Henni Ahvenlammelta: henni.ahvenlampi@hepo.fi

Tapaamiseen voi osallistua myös etäyhteydellä tämän linkin kautta: 
meet.google.com/ykc-phvt-pdk

Tapahtuma Facebookissa: https://fb.me/e/1Mlh7v7Gm

Ma 12.9. klo 17:00 – 19:00

Hallituksen kokous

Polkimo, Iso Roobertinkatu 3-5 A 22, 00120 Helsinki
Ma 10.10. klo 17:00 – 19:00

Hallituksen kokous

Polkimo, Iso Roobertinkatu 3-5 A 22, 00120 Helsinki
Kalenteri