Kuntolenkit

HePon lenkkitoiminta on tauolla myös kesällä 2021 resurssipulan vuoksi. Jos olet kiinnostunut toimimaan vapaaehtoispohjalta lenkkivastaavana tai lenkkivetäjänä lähetäthän sähköpostia HePon toiminnanjohtajalle Henni Ahvenlammelle: henni.ahvenlampi@hepo.fi

HePon kuntolenkkien tavoitteena on pyöräilemällä kehittää ja ylläpitää osallistujien kuntoa, sekä totuttaa osallistujia sujuvaan ja turvalliseen ryhmäajoon. Lenkit ovat maksuttomia ja avoimia kaikille halukkaille yhdistyksen jäsenyydestä riippumatta. Lenkit ajetaan osallistujien omalla vastuulla.

Kuntolenkkejä ajetaan sekä tasatehoisina lenkkeinä että vaihtelevan rasituksen lenkkeinä (intervalliharjoitus). Aloittelijoille suositellaan ensisijaisesti tasatehoisia lenkkejä. Kokeneemmille osallistujille tarkoitetuilla lenkeillä saattaa olla intervalliharjoitusten lisäksi muitakin teemoja, kuten mäkikirejä tai telaketjuharjoittelua.

Ennen kuin tulet lenkille, tutustu seuraaviin ohjeisiin:

Ajantasaisimmat kuntolenkkeihin liittyvät tiedot ja tiedotukset löydät HePon lenkit -Facebook-ryhmästä sekä Fillari-lehden foorumin viestiketjusta Helsingin Polkupyöräilijöiden kuntolenkit. Foorumin Yhteislenkit- ja ajoporukat -osiosta löytyy lisäksi muitakin pääkaupunkiseudulla ajettaviin kuntolenkkeihin liittyviä viestiketjuja.